Ce obiect a luat Deea Maxer din casa fostului soț. Decizia luată de artistă, după divorțul de Dinu Maxer

Sursă foto: Instagram/ Deea Maxer
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Deea Maxer

Deea Maxer a luat, printre altele,  o piesă de mobilier în urma divorțului de Dinu Maxer.

La început, unii oameni au speculat că ar putea fi vorba despre o strategie de promovare sau doar o glumă, dar pe parcurs s-a dovedit că separarea este reală. Această afirmație este susținută și de faptul că artista a găsit un nou partener în persoana lui Robert Drilea, alături de care trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste.

Cu ce piesă de mobilier a plecat Deea Maxer din apartament

Deea s-a mutat din apartamentul în care locuia împreună cu familia sa și a achiziționat o nouă locuință în același bloc în care a locuit anterior cu Dinu Maxer și copiii lor. Vedeta a semnat actele de cumpărare în aceeași zi în care a mers la notar cu fostul său soț pentru a semna cererea de divorț.

Cu toate acestea, o informație recent dezvăluită arată că Deea nu a părăsit fostul apartament cu mâinile goale, ci a luat cu ea unele piese de mobilier, cum ar fi o masă de manichiură, potrivit kfetele.ro

Reacția fiului lor după ce a aflat de despărțire

După despărțire, Andreas, fiul cel mare al cuplului, a decis să rămână alături de Dinu Maxer, în timp ce Maysa, fiica cea mică, a rămas sub îngrijirea mamei sale.

Cu toate acestea, această situație nu este o problemă pentru niciunul dintre părinți, deoarece copiii au oportunitatea de a se întâlni frecvent, iar atât Dinu Maxer, cât și Deea au posibilitatea să petreacă timp alături de cei mici.

Recent, Dinu Maxer a dezvăluit o întâmplare legată de fiul său și de reacția acestuia atunci când a aflat despre divorțul părinților săi.

„Băiețelul meu, Andreas, care are 12 ani și care a rămas cu mine, la un moment dat, spunându-i că eu nu mai pot lupta pentru relație fiindcă consideră că s-a ajuns la final, mi-a spus că e mai bine așa, tocmai pentru că nu ne mai certăm. Pentru băiețelul meu deveniseră un stres certurile noastre.(...) Faptul că copiii se plimbă de la un apartament la altul, aici e genialitatea situației. Atunci când am divorțat, toată lumea ne-a acuzat că nu ne gândim la copii. Noi ne-am gândit în primul rând la copii și apoi la noi. Am zis așa, cum să facem ca ei să nu resimtă o distanță", a explicat Dinu Maxer, la  WOWnews.

O filmează pe fiica sa, pe cât de mult posibil

Totodată, Dinu Maxer a dezvăluit într-un interviu că petrece timp cu fetița sa, iar când o face se joacă cu ea, doar că nu se întâmplă foarte des acest lucru. De asemenea, bărbatul stă doar cu telefonul în mână când e alături de fiica sa. Acesta încearcă să imortalizeze toate momentele pe cât de mult posibil. Ba mai mult, singurul clip pe care îl are pe o populară platformă de socializare cu peste un milion de vizualizări este unul legat de fetița sa. El recunoaște că îi face plăcere să o filmeze și să imortalizeze toate momentele.

"Nu stau foarte des cu ea, dar atunci când stau cu ea, eu mă joc. M-am jucat tot timpul cu copiii mei și am ajuns să fiu și eu cu telefonul tot timpul, să stau pe fază și să imortalizez momentele acestea. De exemplu, singurul Tik-Tok al meu cu peste un milion de vizualizări este cu fetița mea, așa că evident o filmez și îmi face plăcere. Mă uitam zilele trecute la un Tik-Tok, eram în curtea grădiniței, o grădiniță cu o curte superbă și acolo în livadă, într-o căsuță, mă jucam cu ea și o gâdilam. Era atât de fericită, că atunci când am revăzut filmarea am început și eu să plâng extrem de tare", a mărturisit Dinu Maxer, potrivit Wowbiz.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 30 iun 2023, 14:26 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience