Deea Codrea a fost la înălțimea juraților: "Aceasta este ținuta, acesta este spectacolul pe care voiam să-l văd"

Data actualizării: | Data publicării:
Deea Codrea, foto instagram
Descriere foto: Deea Codrea, foto instagram

Deea Codrea a reușit să-i impresioneze pe jurați. Aceasta a făcut un adevărat spectacol pe sufletul juraților. 

Deea Codrea a impresionat jurații  de la "Bravo, ai stil! Celebrities". Participarea la această emisiune concurs a ajutat-o pe Deea Codrea să se dezvolte mai mult pe această latură a fashionului. 

În ultima ediție,  aceasta a făcut spectacol în cadrul emisiunii. Vedeta a fost aperciată de jurați: 

"Ești o învingătoare, o fată care poate al naibiii de mult. Ai făcut un show pe măsură. Rochia arată bine. O susțin pe Deea, am avut încredere în ea, merită votul vostru, m-a surprins în mod plăcut”, a spus Catalin Botezatu, în cadrul emisiunii ”Bravo ai Stil!Celebrities!, de pe KanalD

"Aceasta este ținuta, acesta este spectacolul pe care voiam să-l vad, iar ținuta este imperială. Deea a fost mai mult decât mă puteam aștepta. Nu pentru că ea a performat în sine, ci pentru că l-a pus în scena cu cineva", a comentat si Raluca Badulescu, în cadrul emisiunii ”Bravo ai Stil!Celebrities!, de pe KanalD.

"Îmi doresc să te vad și mai des și în altă parte. Eu cred că a fost un moment foarte bun, meriți toate aplauzele", a spus Maurice Munteanu, în cadrul emisiunii ”Bravo ai Stil!Celebrities!, de pe KanalD.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de DEEA CODREA (@deeacodrea)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel