Declarațiile ȘOCANTE ale criminalului fetiței din Arad: „Mi-aș da viața să o aduc înapoi”

Data publicării:
Criminalul din arad, foto Poliția Română/ Facebook
Descriere foto: Criminalul din arad, foto Poliția Română/ Facebook

Asasinul fetiței din Arad face declarații șocante despre crimă și spune că își regretă enorm fapta. 

Beniamin Florin Crişan, în vârstă de 23 de ani, bărbatul din Arad care a omorât o fetiță de 4 ani, i-a incendiat trupul și a aruncat-o pe un câmp, spune că regretă enorm crima făcută și ar fi în stare să își dea viața pentru a o aduce înapoi. 


Beniamin Florin Crişan a ucis-o pe micuța Antonia, în vârstă de 4 ani, în timp ce mama acesteia, concubina sa, se afla la spital, unde tocmai născuse al treilea copil. 


Asasinul spune că era în depresie și dă vina pe consumul de droguri pentru faptele sale criminale. 


„Am fost într-o depresie. Era o povara foarte mare pentru mine. Eram foarte influențat de droguri, n-a fost cu intenție, regret ce am făcut. Regret ce am făcut, mi-aș da și viața să o aduc înapoi pe Antonia, am iubit-o atât de mult”, a spus el în fața jurnaliștilor.


Ba mai mult, acesta le-a dezvăluit anchetatorilor că a plâns tot drumul spre câmpul unde avea să abandoneze trupul fără suflare al fiicei iubitei sale. 


”Am plâns în taxi dându-mi seama de ce am făcut și urma să fac, poziținându-mă în așa fel pe banchetă încât să nu mă vadă șoferița în oglindă, fiind devastat de ce am făcut (...) Mi-a fost frică să nu vină cineva la noi să observe acele urme de sânge (...) iar geamantanul unde am observat urme de sânge l-am șters cu apă și detergent...”, sunt declarațiile criminalul, potrivit Referatului procurorilor care anchetază acest caz, citează Spynews. 


Beniamin Florin Crişan se află acum sub arest preventiv. Acesta şi-a recunoscut fapta, el declarându-le anchetatorilor că a dat-o cu capul de peretele din holul locuinţei, fiind deranjat că micuţa nu îl lăsa în pace şi voia să se joace cu el, potrivit Agerpres.


"Inculpatul a declarat că, apropiindu-se de copil, a constatat că fetiţa nu are puls, s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru, pe care l-a depus într-un geamantan, l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi la o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taxi până în cartierul Bujac din municipiul Arad şi, după ce a ajuns în zona cimitirului, a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând de la faţa locului. Mama nu ştia. Născuse de şase zile şi a venit acasă în cursul zilei de luni. A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răspuns că se află la vecini. Conform declaraţiei unei martore, persoana care s-a prezentat să facă denunţul la IPJ Arad, este cunoscut ca un consumator de droguri", a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.


Mama fetiţei nu era acasă în momentul crimei, fiind internată în spitalul de maternitate din Arad, unde a născut. Cuplul mai are un băieţel, care era în casă la momentul crimei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel