Smiley se desparte de Pavel Bartoș. Schimbare RADICALĂ la „Românii au talent”, după ce Andi Moiescu a fost confirmat pozitiv cu COVID

Data actualizării: | Data publicării:
Smiley
Descriere foto: Smiley

După ce Smiley a fost alături de Pavel Bartoș 11 sezoane în postura de prezentator, acum lucrurile au luat o întorsătură radicală.

În urmă cu o saptămână, cel mai iubit show de divertisment a revenit cu o nouă ediție spectaculoasă! A fost un sezon atipic, filmat în condiții speciale, iar acest lucru a condus și la faptul că o premieră va fi înregistrată. 

Smiley se va așeza la masa juriului, alături de Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu. Schimbarea radicală a avut loc după ce Andi Moisescu a fost testat pozitiv la COVID-19 și a fost nevoit să ia o pauză.

Andi Moisescu le va fi alături de la distanță,dar va comenta și va trăi împreună cu ei magia spectacolului.

”Românii au talent este o sărbătoare pe care o aștept și pe care o pregătesc. Lovitura a fost că a trebuit să plec de la filmări”, a spus Andi.

Cu toate acestea, juratul s-a declarat fericit să vadă încântarea lui Smiley: ”Mă bucur că a trăit aceste momente”

"Pentru mine a fost dificil pentru că a trebuit să îi ţin locul lui Andi. Pentru aproape jumătate de emisiune. A fost greu. După 10 sezoane în care am fost în culise şi am ţinut cu fiecare concurent în parte şi am ovaţionat pentru fiecare, cumva am fost pus într-o situaţie în care a trebuit să aleg unul dintre ei… Au fost oameni care nu s-au descurcat bine pe scenă şi a trebuit să spun şi nu, să dau şi X. La câţi oameni am văzut şi la câţi oameni am cunoscut pe scenă aici, ştiu să povestesc şi să judec un număr, să îmi dau seama dacă e bun sau nu e bun. Dar am fost pus în situaţia de a decide dacă e bun sau nu e bun", a declarat Smiley, pentru Pro TV, potrivit DC NEWS.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel