Decizie RADICALĂ cu privire la premiera noului film din seria James Bond, "No Time To Die"

Data publicării:
No time to die, sursa captura youtube
Descriere foto: No time to die, sursa captura youtube

Lansarea noului film din seria James Bond, "No Time To Die" a luat o întorsatură radicală. Fanii au rămas dezamăgiți.

Lansarea noului film din seria James Bond, "No Time To Die", a fost din nou amânată, cea de-a 25-a peliculă avându-l în rolul principal pe celebrul agent secret fiind programată să aibă premiera mondială pe 8 octombrie, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul 007, potrivit Agerpres.

Filmul în care Daniel Craig va juca pentru ultima dată rolul spionului britanic James Bond a fost iniţial programat să fie lansat în octombrie 2019, însă premiera a fost amânată până în februarie, apoi până în aprilie 2020 din cauza schimbării regizorului şi a revizuirii scenariului.

"No Time To Die" a devenit apoi una dintre primele pelicule care a avut data lansării amânată din cauza pandemiei de COVID-19. Premiera a fost amânată pentru noiembrie 2020, apoi pentru martie 2021, iar acum pentru sfârşitul lunii octombrie.

Numeroase alte filme au avut premierele amânate din cauza pandemiei.

Studiourile Warner Bros au dat o lovitură industriei cinematografice când au anunţat în decembrie 2020 că toate filmele pe care le vor lansa în 2021 vor putea fi văzute şi online în aceeaşi timp cu premierele din cinematografe.

"Godzilla vs Kong", "Dune" şi "Matrix 4" se numără printre filmele care urmează să fie lansate pe serviciul de streaming HBO Max.

Producătorii filmelor James Bond au exclus până acum ca "No Time To Die" să fie lansat pe o platformă de streaming.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel