Decizie neașteptată din partea rapperiței Cardi B. Ce se întâmplă cu divorțul

Data publicării:

Cardi B și-a schimbat radical atitudinea. Dacă acum câteva luni diva hotărâse că între ea și soțul ei nu mai este loc de iubire, acum lucrurile stau cu totul diferit.

Cardi B și-a anulat oficial divorțul de cântărețul Offset

Luni, un judecător din Fulton, Georgia, a respins cazul „fără prejudiciu” la aproape două luni după ce Cardi B, în vârstă de 28 de ani, a cerut divorțul de rapperul Offset. Presa internațională i-a surprins ce cei doi, împreună la ziua de naștere a lui Cardi B, la începutul lunii octombrie.

În timp ce își sărbătorea ziua de naștere în Las Vegas, cei doi au fost văzuți sărutându-se. De asemenea, Offset a distribuit un videoclip pe Instagram în care o numea pe Cardi B „fata” lui. Reacțiile au apărut după ce Offset a comentat „Mi-e dor de doamna WAP” unui fan.

Cardi B a cerut divorțul de Offset în septembrie, spunând că mariajul lor a fost „iremediabil rupt” și „nu există perspective pentru o împăcare”, după ce a aflat că rapperul a fost încă o dată infidel, a confirmat People la acea vreme.

„Nu am așteptat până când m-a înșelat din nou”, a spus ea la OnlyFans la sfârșitul lunii septembrie. "Nu am așteptat o altă controversă. Am decis să plec. Dacă aș fi vrut să rămân, aș fi putut rămâne. Am decis să plec."

Cardi a negat, de asemenea, zvonurile care susțineau că cei doi s-au despărțit pentru că „a rămas însărcinată”. Presa internațională a confirmat că despărțirea s-a produs după ce ea ar fi aflat că a fost infidel.

Acesta nu a fost primul caz de infidelitate din partea rapperului. În ianuarie 2018, Cardi B a confirmat  că Offset se află în centrul unui scandal de înșelăciune după ce au apărut zvonuri despre un videoclip și despre presupusa legătură cu o altă femeie în decembrie 2017, la trei luni după ce cuplul s-a căsătorit.

"Nu, nu este corect să trișeze, dar ce vrei să fac?" , a scris Cardi B, pe atunci.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel