Decizia surprinzătoare luată de Sânziana Buruiană în căsnicia sa

Data publicării:
Sursa foto: Sânziana Buruiana, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Sânziana Buruiana, Instagram

Sânziana Buruiană, o prezență cunoscută în lumea media, a șocat pe toată lumea atunci când a dezvăluit o schimbare majoră în relația sa matrimonială. Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre trădarea pe care a simțit-o din partea unor prietene, dar și despre o decizie radicală pe care a luat-o în căsnicia sa.

Căsătorită cu Nicolae Zufluf din 2015, Sânziana a trecut prin momente de bucurie și încercări alături de acesta. Cu toate astea, ultimii opt ani au adus schimbări majore în viața lor, iar Sânziana a făcut declarații surprinzătoare privind relația lor.

Trădarea "prietenelor" și schimbarea de direcție

Într-o confesiune sinceră, Sânziana Buruiană a dezvăluit că a avut încredere mare în cercul său de prieteni și și-a deschis sufletul în fața lor. Cu toate acestea, dezamăgirea a fost imensă atunci când a descoperit că unele persoane apropiate au trădat-o. „Sunt dezamăgită de oameni. Eu sunt genul care își dă și cămașa de pe mine pentru prieteni. Îi ajut și îi pun la egal cu mine și fetițele mele. Eu sunt sociabilă, deschisă și vorbesc cu oameni, le spun lucruri. S-a întâmplat să mă deschid în fața prietenelor și fix ele să vină să mă lovească. Mi-au pus și bețe în roate și am rămas surprinsă să văd lucrul acesta. Înainte aveam discuții cu prietenele mele despre relația mea, dar am renunțat la a spune ce simt. Am renunțat să dezbat orice ține de noi și de cuplul nostru cu prietenii apropiați”, a mărturisit Sânziana pentru Cancan.ro.

„În ultima vreme, lumea a început să întreacă măsura. Invidia a devenit foarte mare. În general știu să îmi selectez prietenii, dar am avut niște surprize tare neplăcute. Mi-au făcut rău și am rămas neplăcut surprinsă de ele. Le-am pus pe același calapod cu mine si au fost niște oportuniste și ar fi vrut să-mi ia locul”, a mai spus aceasta.

Din cauza acestor experiențe, Sânziana Buruiană a înțeles că trebuie să se bazeze pe suportul și înțelegerea soțului său. Aceasta a luat o decizie radicală pentru a repara relația lor.

Întoarcerea la unitatea familiei

"S-a simțit și soțul meu în anii aceștia neglijat", a declarat Sânziana, subliniind nevoia celor doi soți de a avea susținere reciprocă. În consecință, vedeta a hotărât să renunțe la dormitul separat și să revină lângă soțul ei într-o cameră: "Am luat decizia să dormim, din nou, împreună. Sunt foarte fericită că au început să doarmă fetițele împreună. Cea mare are opt ani și deja dormea singură de când s-a născut cea mică. Acum dorm amândouă și pot și eu să ajung în patul conjugal. De atâția ani soțul a fost în cameră separată pentru că eu trebuia să fiu cu ele în permanență. Pe cea mică încă o alăptez și din acest motiv a dormit cu mine până recent”, a mai declarat vedeta.

Încrederea în soț și prioritizarea liniștii familiale

În ciuda provocărilor și a trădărilor din trecut, Sânziana Buruiană își păstrează încrederea în soțul său, Nicolae: "Eu am încredere că este un bărbat credincios", a subliniat ea, recunoscând valoarea unei comunicări sincere în căsnicia lor. Evitând să se uite în telefonul acestuia și adoptând o atitudine de încredere, vedeta își concentrează atenția pe nevoile familiei sale. "Eu vreau să îmi ofere o liniște", a mai subliniat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel