De la prieteni, la inamici. Ce lecții dure a învățat Bianca Drăgușanu de la viață: „Prietenii nu există”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Bianca Drăgușanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu spune pe nume tuturor lecțiilor de viață pe care și le-a asumat. 

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai urmărite vedete din showbizul românesc. Cu ocazia unui interviu, Bianca a punctat lecțiile de viață pe care și le-a însușit de-a lungul vremii.

„Dacă tăcea și era diplomată...”

Ca de obicei, Bianca pune accept pe latura sa asumată și sinceră. Deși a fost sfătuită să fie diplomată, ea nu s-a putut abține să nu-și respecte principiile puternic înrădăcinate.

„Ce nu am putut să învăț niciodată a fost să fiu parșivă, sau să nu fiu eu. Deși am fost sfătuită: ”bă, dacă tăceai și erai diplomată…”. Nu, eu sunt un om foarte transparent și foarte asumat și lucrul ăsta nu am putut să îl învăț niciodată. L-am apreciat, în felul meu, la unii care au reușit datorită faptului că au fost niște persoane diplomate și au știut să tacă atunci când au fost cazul. Probabil dacă învățam să fac chestia asta reușeam mai multe în viața mea, dar fiecare e construit în felul lui și atunci ne prezentăm așa cum suntem”, a explicat Bianca Drăgușanu, care se mândrește cu faptul că este o persoană transparentă, potrivit Unica.ro.


Îi place să audă lucruri bune

Totodată, Bianca recunoaște că îi place să audă lucruri pozitive despre sine.

„Adevărul și, bineînțeles, ca oricărui om, ca oricărei femei, îmi place să aud lucruri pozitive despre mine”, a precizat vedeta, potrivit sursei menționate.

Nu permite comentariile, nici laudele

Nu mulți sunt străini de faptul că vedeta nu permite comentarii la postările sale de pe rețelele de socializare. Astfel, vedeta afirmă că este printre puținele persoane publice din România care să nu permită această opțiune.

„Deși, vezi că eu sunt una, poate singura persoană publică din România, care nu permite comentarii la pozele de pe Instagram. Eu nu simt nevoia nici să fiu lăudată, nici să fiu criticată, pentru că eu știu exact ce valoare am și știu exact omul care sunt. Nu pun pozele acolo ca să vină să îmi spună cineva cât ești de frumoasă sau să vină cineva să mă critice: mamă, cât ești de operată și ți-ai mai pus și filtre”, a povestit Bianca Drăgușanu, conform unica.ro.

Nu lasă nimic

De altfel, vedeta spune că nu este de acord cu practica pe care o fac multe alte vedete, și anume că permit doar comentariile pozitive. Cu acest fapt Bianca nu este de acord.

„Și atunci nu las și nu mai știu pe altcineva ca mine, să nu lase comentariile. Știu persoane care le lasă doar pe cele pozitive și pe cele negative le blochează. Eu nu las nimic”, a explicat ea.


Să lași mereu loc de bună ziua

Diva mai dă un sfat de viață pentru cei curioși, și anume, că mereu trebuie să lași loc de bună ziua.

„Cele generale, să fiu un om corect, responsabil, asumat, să ai încredere în tine, să crezi în Dumnezeu, să fii respectuos, să lași loc de bună ziua, să nu uiți că acolo unde ai fost și ai lăsat loc de bună ziua e posibil să te întorci și să îți pară rău dacă nu ai lăsat loc de bună ziua”, a arătat Bianca.

Este familistă

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele din România care pune accentul foarte mult pe familia sa. De asemenea, aceasta are planuri mari pentru fiica sa.

„Îmi respect foarte mult familia, dar la modul general principiile sunt cele generale: să am bun simț și asumarea pe care puțini oameni o au”, a dezvoltat Bianca Drăgușanu.

Ce a învățat de la „prieteni”

„Am învățat de la prieteni că prietenia nu există. Am învățat că nimic nu este pentru totdeauna, am învățat că tot ce este frumos la un moment dat ne părăsește și cam tot ce iubim moare la un moment dat. De la cățel la părinți și așa mai departe, cum e cursul vieții. În fiecare zi învăț lucruri”, a dezvăluit vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel