De la ce pornesc problemele în relația dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Dezvăluirile artistului: ”Se descoperă și nu mai merge”

Data publicării:
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, foto Instagram

Tavi Clonda a dezvăluit de la ce pornesc problemele în relația cu Gabriela Cristea. Artistul a recunoscut că relația cu mama fiicelor sale nu este perfectă.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună două fetițe minunate. Deși relația lor pare una perfectă, artistul a declarat că mai există unele neînțelegeri chiar de la modul în care își organizează treburile casnice. Cu toate astea, cei doi reușesc întotdeauna să ajungă la un numitor comun și să depășească momentele tensionate.

„Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic.

Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești.

Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge.

Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă.”, a spus Tavi Clonda pentru Impact.ro.

 

De asemenea, Tavi Clonda a mărturisit că nu au prea mult ajutor în casă, iar din acest motiv apar uneori discuții, dar cu toate astea lasă mereu de la el pentru a evita certurile și tensiunile.

 

„Discuțiile pornesc de la lucruri ce țin de organizare în casă. Când nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal să apară.

Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul. De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situație. Și Gabriela mai cedează.

Și eu le mai am pe ale mele, și atunci mai trebuie să renunțe și ea. Dar ea are un alt mod, ea tace, eu mă manifest.”, a mai zis Tavi Clonda pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel