De Crăciun, ediție specială “Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce surprize le-au pregătit telespectatorilor concurentele emisiunii

Data publicării:
Bravo ai stil
Descriere foto: Bravo ai stil

Printre suprizele serii, Victor Slav va interpreta “White Christmas”, iar Maurice Munteanu îi va lua la “roast” pe colegii de platou, dar și pe concurente.

În seara de Crăciun, Gala “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de la 22:00, la Kanal D, vine cu o ediție specială care celebrează o seară de poveste, cu momente artistice impresionante, distracție, muzică de calitate, dar și styling-uri și defilări extraordinare ale concurentelor rămase în competiția stilului.

Gala de sărbătoare “Bravo, ai stil! Celebrities” va fi cu atât mai spectaculoasă, cu cât va marca o premieră în cele șapte sezoane deja difuzate, va fi prima ediție dintre acestea în care concurentele, jurații și prezentatoarea emisiunii vor fi alături de telespectatori, chiar în seara de Crăciun.

Așadar, concurentele s-au pregătit temeinic pentru a demonstra că își merită locul în competiția despre stil și modă, momentele speciale, atât din partea concurentelor, cât și ale juraților vor transpune imediat publicul în atmosfera spiritului de sărbătoare a Crăciunului.

“Este o noapte magică, va doresc din suflet ca această sărbătoare să vă aducă pace, liniște, împlinire și multă iubire. În Gala de Crăciun “Bravo, ai stil! Celebrities” v-am pregătit o ediție de zile mari, avem momente unul și unul. Crăciun fericit, tuturor! Sunt emoționată, este o premieră, după 7 sezoane, este primul Crăciun pe care îl petrecem împreună alături de telespectatori”, spune Ilinca Vandici.

O altă premieră a show-ului este dată de momentul artistic muzical, Victor Slav va interprea “White Chirstmas”, alături de foste concurente ale “Bravo, ai stil! – Oana Radu, Deea Codrea, Alexandra Ungureanu, Roxana Nemeș și Gina Chirilă. Acestea vin cu sfaturi prețioase pentru concurentele acestui sezon al emisiunii și povestesc cum li s-a schimbat viața după participarea în cadrul show-ului.

Telespectatorii îl vor putea urmări pe Maurice Munteanu într-o ipostază inedită, juratul “Bravo, ai stil! Celebrities” va susține un moment de roast, acesta este protagonistul unei scene care îi va lua în colimator, atât pe colegii lui de platou, cât și pe concurente.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel