De cine a fost crescută Gina Pistol. Vedeta a fost abandonată de către mama ei: ”Noi am ajutat-o cu bani ”

Data publicării:
Gina Pistol, captura foto Youtube/ sursa Fain și Simplu
Descriere foto: Gina Pistol, captura foto Youtube/ sursa Fain și Simplu

Gina Pistol a avut o copilărie extrem de grea. Iubita lui Smiley a fost abandonată de către părinți pe când avea doar câțiva ani.

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Iubita lui Smiley se bucură de aprecierea publicului, dar puțini oameni cunosc viața grea pe care aceasta a avut în perioada copilăriei. 


Acum are familia ei, un soț celebru și o fetiță minunată, dar artista a trecut prin multe momente grele. În copilărie, vedeta a fost abandonată de către părinții ei  și crescută de bunică. Din nefericire, Ginei Pistol i-a lipsit enorm de mult grija părinților, însă bunica sa i-a fost întotdeauna alături.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta.

După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani .” a declarat bunica Ginei Pistol, pentru o publicație.

 

Odată cu trecerea anilor, Gina Pistol a reușit să își ierte părinții, chiar dacă au părăsit-o când avea cea mai mare nevoie de ei.

 

„Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei, şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă. ” a mai spui bunica Ginei Pistol.

 

Gina Pistol, marcată de divorțul părinților

 

 În cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar pe pagina lui de Youtube, Gina Pistol și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele mai puțin plăcute care i-au marcat existența. 


„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când.... ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, „Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită”.


Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat Gina Pistol în podcastul „Fain și Simplu”. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel