De ce vedetă din showbiz-ul românesc a fost îndrăgostit Iancu Sterp: Mi-a dat lumea peste cap

Data publicării:
Sursa foto: Iancu Sterp, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Iancu Sterp, Instagram

Iancu Sterp a dezvăluit care este vedeta din România, care i-a furat mințile, de la prima vedere.

Invitat în emisiunea "La Măruță", de pe ProTV, Iancu Sterp a acceptat provocarea sosurilor picante. Una dintre cele mai mari dezvăluiri a fost în momentul în care prezentatorul TV l-a întrebat pe artist care este vedeta de care a fost îndrăgostit în secret.

"De Antonia. Chiar am fost pe bune, chiar am fost. Am văzut-o o dată într-un club din Timișoara și am înnebunit de tot. N-am avut ce să fac, eram puștan, aveam 17-18 ani. Ea era vedeta serii, mă uitam și eu de la distanță. Mi-a dat lumea peste cap, dar mi-a trecut.", a declarat Iancu Sterp, în emisiune.

Ce reacție a avut Cătălin Măruță

"Am probleme cu omul. Eram prieteni, dar din cauza sosurilor picante, Alex Velea crede că eu îi pun pe oameni să zică "Antonia" la întrebările astea.", a fost replica prezentatorului TV.

De unde a pornit scandalul dintre cei doi

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă, știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a declarat  Alex Velea, în cadrul podcastului găzduit de Speak.

Alex Velea nu vrea să îl mai vadă niciodată pe Cătălin Măruță

Artistul l-a acuzat pe Cătălin Măruță, pentru faptul că i-a jignit familia, în ciuda prieteniei care a existat între ei, asta pentru a avea audiență. În ultima perioadă, atât el, cât și soția lui au fost implicați în mai multe scandaluri. Iar Alex Velea susține că Măruță nu a ținut cont de prietenia lor și a permis unor invitați să o jignească pe Antonia. 

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu măruță deasta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseamm numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna”, a declarat Alex Vlea, la Xtra Night Show. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel