De ce urăște Oana Mareş toamna. Prezentatoarea TV a trăit drame de nedescris: ”Septembrie mi-a luat un copil, octombrie mi l-a luat pe tata”

Data publicării:
Oana Mareș, sursa facebook
Descriere foto: Oana Mareș, sursa facebook

Oana Mareș a dezvăluit motivul pentru care urăște toamna. Vedeta a trăit drame cumplite.

Oana Mareș le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare motivul pentru care nu îi place toamna. Potrivit spuselor sale, fosta soție a lui Augustin Viziru a trăit momente cumplite în aceast anotimp. Mai exact, aceasta și-a pierdut părintele şi copilul ce avea să îi bucure viaţa.

“Octombrie e cel mai urât din an. Octombrie mi l-a luat pe tata. Octombrie deschide larg uşile iernii, frigului, pustiirii. Octombrie alungă viaţa către conservare sau final. Octombrie, te urăsc! Mi-aş dori să te scot din calendar , să mă intorc acasă şi să mă aştepte tata. Să-l văd de la depărtare cum se foieşte de emoţii cu mâinile cuprinse la spate, ieşit afară de o oră, să-mi arate locul de parcare.

Să cobor din maşină, să-l cuprind, să-i simt tremurul şi inima ţopâind de fericire. Să-mi ia bagajul, să-l ridice greu dar hotărât , să mă asigure că am incă un tată puternic. Să intre in casă zâmbind pânâ la hotarele gurii şi să o strige pe mama: „A venit Oana! Vino! A ajuns Oana acasă!” Septembrie mi-a luat un copil, dar mi l-a adus pe Nicolai. Septembrie, te iert!”, a povestit Oana Mareş.

 

Totodată, Oana Mareș le-a povestit fanilor emoțiile pe care le-a avut  atunci când a fost nevoită să îi smulgă preotului bebelușul din brațe, deoarece  nu i-ar fi respectat dorința de a nu scufunda capul copilului în apă.

„Păi ce faci, atunci când preotul, deși ascultă dorința părinților de a nu scufunda copilul în apă, hotărăște să le ofere un șoc emoțional și apucă bine de prunc, îl îndeasă adânc să-i spele păcatele neînfăptuite încă ( pe principiul te bat pentru ce o să faci), de trei ori? Mulți au dilema asta, foarte mulți au pățit-o. Păi, vă răspund eu! În primul rând, stai pe lângă preot, nu lua distanță, mai ales dacă instinctele tale s-au activat. La prima mișcare greșită, te proptești bine în podea, să fixezi centrul de greutate și împingi cu toată forța namila astmatică cu miros de sângele Domnului sec fetească neagră, în timp ce prinzi copilul în brațe și-l eliberezi din degetele noduroase cu unghii înconvoiate.

Iei copilul, îl îmbraci rapid, mai ales dacă e frig, îl alini, să știe că este în siguranță, și apoi te apuci de bau baul care voia să-l spele de tot. Și te apuci bine de el și-i ții o predică de 20 de minute, pe voce de soprană combinată cu florăreasă, pe care nu o uită toată viața. Eu așa am făcut. Și nici nu mi-a păsat că mama se superventila de rușine , că invitații aveau ochii cât cepele, că bărbată-miu mă ținea să nu apuc vreun obiect contondent ,cunoscându-și blânda soție… Eu , mama copilului am dreptul să știu ce faci cu puiul meu și ai nevoie de permisiunea mea pentru orice intenție. EU aprob sau refuz orice ritual!!!!! Altfel ești un inamic ce va fi mutilat si nimicit și urmărit de mine și pe lumea ailaltă. Te urmăresc cu cristelnița să te scufund de 10 ori pe zi a cate o oră scufundarea dacă ii creezi disconfort sau șoc emoțional copilului meu”, a scris Oana Mareș pe pagina de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel