De ce trecem prin suferințe. Părintele Pimen Vlad: Din aceste motive le îngăduie Dumnezeu - Video

Data publicării:
Captură video: YouTube/Fain & Simplu cu Mihai Morar
Descriere foto: Captură video: YouTube/Fain & Simplu cu Mihai Morar

Părintele Pimen Vlad a explicat de ce Dumnezeu îngăduie să trecem prin anumite suferințe.

''Dacă suntem atenți și ne uităm în trecutul nostru, o să găsim că de undeva se trag rădăcinile sau că sunt rezultatul unor fapte ale noastre. Îmi spunea cineva: „Părinte, nu mă mai înțeleg cu soția, uite că mai nou am aflat că m-a și înșelat.” L-am mai întrebat câte ceva și omul a recunoscut că înainte de asta și el o înșelase pe ea.

”Atunci, astea-s rezultatele! Adică, tu ai înșelat-o și ai zis că nu știe și treaba e bună. Acuma, când ai aflat că te-a înșelat și ea, faci ca trenul, cum se spune”. Există niște rezultate la toate astea, niște consecințe la faptele noastre, chiar dacă ne spovedim. Dumnezeu ne iartă, dar există niște consecințe. Exact cum se spune: ”Rănile se vindecă, dar cicatricile rămân”. De asta, dragilor, să fim atenți înainte de a arunca un cuvânt, de a face o faptă'', a spus părintele Pimen Vlad.

Citește și - Pr. Pimen Vlad, despre o minune care te lasă mască: Sunt atâtea boli, atâtea necazuri, iar sfinții sunt grabnic ajutători. Ați înțeles, dragilor?...- https://www.spectacola.ro/pr-pimen-vlad-despre-o-minune-care-te-lasa-masca-sunt-atatea-boli-atatea-necazuri-iar-sfintii-sunt-grabnic-ajutatori-ati-inteles-dragilor_39254.html 

''Să fim un pic atenți că de multe ori rănim, facem rău, nu băgăm în seamă, trecem mai departe, dar nu știm ce lăsăm în urmă și lucrurile astea cândva o să ne ajungă și o să suferim noi. Sau chiar ca și copii, dacă suntem nemulțumiți, nu respectăm părinții, ni se pare că suntem nedreptățiți că nu ne cumpără ce vrem noi, că nu avem ce vrem noi, să nu uitați un lucru: cândva, fiecare o să ajungeți părinți. Cum v-ați purtat voi cu părinții voștri, așa o să se porte și copiii voștri cu voi. Gândiți-vă bine, toate au o consecință. De asta să fim un pic atenți în viață cum lucrăm, cum ne purtăm cu ceilalți, pentru că există niște consecințe în viața noastră. O să ne întâlnim cu ele și atunci să nu cârtim ”De ce a îngăduit Dumnezeu asta?”, a spus părintele Pimen Vlad.

Citește și - Minunea dumnezeiască pe care trebuie să o știi! Pr. Pimen Vlad arată cine s-a vindecat miraculos la ochi / Video - https://www.spectacola.ro/minunea-dumnezeiasca-pe-care-trebuie-sa-o-stii-pr-pimen-vlad-arata-cine-s-a-vindecat-miraculos-la-ochi-video_39851.html

''Să ne uităm în urmă, poate am lăsat și noi răni sau suferință în urma noastră și de aceea tragem niște lucruri. Dumnezeu vrea să ne mântuiască și ne îngăduie să trecem prin anumite suferințe. Ori n-am înțeles anumiți oameni, i-am judecat și după aia mai târziu se întoarce roata și trecem noi prin aceleași lucruri și vedem că nu le facem față și începem să cârtim, dar uităm că noi i-am judecat pe cei care treceau prin lucrurile alea și nu i-am înțeles. De aceea o îngăduit Dumnezeu să trecem prin anumite întâmplări ca să vedem cât sunt de ușoare sau de grele de purtat. Ați înțeles, dragilor?'', a mai spus părintele Pimen Vlad.

VIDEO

Youtube video image

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel