De ce simțim că nu mai avem timp. Vlad Ciurea: Cuvintele TREBUIE sau ACUM trebuie scoase din vocabularul nostru. Nu duc la nimic bun. Săracul nostru creier este suprasolicitat

Data publicării:
Vlad Ciurea, captură video Youtube
Descriere foto: Vlad Ciurea, captură video Youtube

De ce simțim că nu mai avem timp. Despre cum ne afectează toată această rutină zilnică ne-a vorbit prof. Vlad Ciurea, reputat medic neurochirurg.

De ce simțim că nu mai avem timp. Simțul că nu mai avem timp poate fi rezultatul mai multor factori și experiențe individuale, și poate varia de la o persoană la alta. Avem prea multe activități și responsabilități în viața de zi cu zi, cum ar fi muncă, școală, grijă pentru familie și altele, iar asta s-ar putea să ne facă să ne simțim copleșiți de cantitatea de lucruri de făcut și din acest motiv simțim că timpul trece prea repede.

Stresul și anxietatea pot face ca timpul să pară că trece mai repede pentru că suntem preocupați cu grijile și cu gândurile despre viitor sau despre ceea ce avem de făcut.

Uneori, oamenii percep timpul ca trecând mai repede pe măsură ce îmbătrânesc, ceea ce poate fi legat de modul în care percepția timpului se schimbă odată cu vârsta.

Citește ontinuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel