De ce să pui un burete de vase cu bicarbonat în frigider. Trucul de un minut la care nu te așteptai!

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pexels
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pexels

Să recunoaștem, curățarea frigiderului nu face parte din sarcinile zilnice de curățare a gospodăriei. O facem o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni, iar în acele intervale de timp, frigiderul poate avea arome neplăcute de la mâncarea din interior. Dar nu vă faceți griji, pentru că astăzi vă vom oferi trucul de 1 minut cu un burete de bucătărie și bicarbonat pentru a absorbi mirosurile neplăcute din frigider.

Nu trebuie să-ți petreci viața cheltuind o mulțime de bani pe produsele de curățare care, în final, nu vor face decât să deterioreze mai repede aspectul acestui aparat, făcându-l să pară vechi sau zgâriat. Trebuie să știi că îți trebuie foarte puține produseieftine, neinvazive sau toxice cu care putem face mari minuni!

Trucul este foarte simplu de realizat și cu materiale ieftine. În plus, cei care intră în casa ta vor rămâne uimiți când îți vor deschide frigiderul și vor fi întâmpinați de un miros atât de plăcut. Așa că nu mai aștepta să încerci această metodă.

 

Trucul de un minut cu un burete de bucătărie și bicarbonat

 

O să ai nevoie:

- bicarbonat de sodiu

- un burete de bucătărie, cu care spălați vasele

Pas cu pas:

Este bine cunoscut faptul că bicarbonatul de sodiu este perfect pentru eliminarea mirosurilor neplăcute, tot ce trebuie să faci este să stropești suficient din această pudră albă pe un burete de spălat vase.

Pune buretele cu bicarbonat de sodiu în frigider și gata! Este atât de simplu!

De asemenea, puteți pune câteva picături din uleiul esențial preferat pe burete înainte de a stropi cu bicarbonat de sodiu.

 

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel