De ce să îți speli părul cu cola. Truc incredibil încercat de o vloggeriță: iată ce a obținut. VIDEO

Data publicării:
Cum să îți speli părul cu cola
Descriere foto: Cum să îți speli părul cu cola

Vrei să ai un păr înfoiat și strălucitor? Poate merită să încerci metoda unei beauty vlogger care a testat pe părul ei efectele cola.

Sunt multe alte femei care au părul lipsit de culoare și de volum. Nu e ceva neobișnuit sau neașteptat dacă ne gândim la ce ne supunem podoabele capilare: ne spălăm frecvent, ne vopsim, îl întreptăm cu placa, îl punem pe bigudiuri și-l ondulăm. Toate ne afectează părul dar, din fericire, există ceva pe care cel mai probabil îl aveți deja acaasă, care poate schimba totul. Deschideți frigiderul pentru a verifica dacă aveți aveți o sticlă de cola, nu contează marca. 

Utilizarea cola pentru a vă spăla părul ar putea provoca o schimbare foarte mare.

Știați că există multe utilizări pentru cola? O puteți folosi pentru a dilua dungile d ecalcar depuse pe ibric sau la chiuvetă, sau pentru a vă face toaleta lună. Se pare că renumita băutură este formată din constituenți chimici care pot curăța lucrurile. 

De asemenea, puteți scoate gumă din păr. Doar turnați niste cola într-un castron și înmuiați bucata de păr care are guma în ea câteva minute, apoi veți fi umiți cu ce ușurința o scoateți de pe firele de păr. 

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel