De ce să încălzești faianța din baie cu un uscător de păr. Iată de ce gospodinele recurg la acest truc

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Element5 Digital
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Element5 Digital

Un uscător de păr poate fi folosit nu doar pentru podoaba capilară, ci și în procesul de curățare a casei. 

Uscătorul este util pentru a pune lucrurile în ordine în baie, unde există gresie și faianță. Ideea poate părea ciudată, dar suprafețele cu gresie și faianță, care urmează să fie spălate, trebuie încălzite cu un uscător de păr. Sub acțiunea aerului cald, mizeria poate fi curățată mai ușor.

Atunci când folosiți un uscător de păr, nici măcar detergenții nu sunt necesari. Este suficient să luați o cârpă umedă și să ștergeți faianța.

În loc de detergenți, unele gospodine folosesc produse care sunt literalmente făcute din ingrediente improvizate. 

 

De exemplu, peroxidul de hidrogen se amestecă cu bicarbonat. Ștergeți plăcile de faianță din baie cu pasta obținută, insistând pe rosturi, care se întunecă în timp.

Înainte de a folosi această pastă, asigurați-vă că ați încălzit suprafața faianței cu un uscător de păr, pentru ca procesul de curățare să fie și mai ușor și mai eficient. 

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA

Pune trei linguri de piper când bagi hainele la spălat. Un truc care te scapă de o mare problemă

Deși știm că există numeroase produse de curățare care promit că redau culoarea hainelor tale, nu este nimic mai bun decât să optezi pentru acele alternative care sunt prietenoase cu mediul și care nu te vor determina să cheltuiești o avere uriașă pentru a-ți îmbunătăți aspectul hainelor.

Cu această ocazie, vă vom spune cum să folosiți piperul negru în mașina de spălat. Acest lucru vă va ajuta semnificativ să vă păstrați culoarea hainelor pentru mult mai mult timp. 

Dacă după câteva spălări ți-ai dat seama că hainele tale nu își păstrează culorile originale, îți recomandăm să pui în practică aceste trucuri. Pe lângă recuperarea tonusului unora dintre țesături, vei putea, de asemenea, să îngrijești și să prelungești durata de viață a hainelor prin această alternativă naturală.

Cunoașteți beneficiile punerii piperului negru în mașina de spălat și veți observa o diferență aproape imediată. În plus, vă poate ajuta ca împreună cu acest truc să adăugați alternative precum:

- nu utilizați temperaturi prea ridicate

- evitați să lăsați hainele sub razele soarelui prea mult timp

- utilizați detergenți abrazivi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel