De ce s-a stins din viață Cătălina Isopescu, fiica lui Emanuel Isopescu, la doar 49 de ani: „Soarele nu mai strălucește de când a plecat”

Cătălina Isopescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Cătălina Isopescu, sursa foto Facebook

Cătălina Isopescu a fost un model celebru în anii '90. Cumplita veste a fost dată chiar de iubitul acesteia, actorul Oltin Hurezeanu. 

Din primele informații reiese că fiica celebrului Emanuel Isopescu suferea de o boală gravă, care a afectat-o profund în ultimul an. Cătălina Isopescu s-a stins din viață la un an după ce tatăl ei a trecut în neființă. 


Iubitul Cătălinei, actorul Oltin Hurezeanu, fost concurent „Exatlon” și primul român care a câștigat „Vrei să fii miliardar”, a fost cel care a făcut publică vestea tragică: „Ain’t no sunshine when she’s gone” (n.r. „Soarele nu mai strălucește de când a plecat”).


„Dumnezeu s-o odihnească”, a scris Ioana, sora Cătălinei, pe Facebook . Andreea Raicu i-a adus un omagiu Cătălinei Isopescu: „Nu mi vine sa cred… imi pare atat ce rau…Dumnezeu sa o odihneasca…”, a scris aceasta la postarea Ioanei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 09 apr 2021, 09:31 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play