De ce s-a drogat George Burcea. Actorul a recunoscut totul. "Poliția venise la noi în acea seară"

Sursa foto: Instagram, George Burcea
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, George Burcea

George Burcea a explicat de ce a recurs la droguri, în perioada scandalului cu Andreea Bălan. Actorul a recunoscut totul.

"Atunci a fost o greșeală pe care o regret foarte sincer. A fost un moment dificil, a fost cearta cu Andreea, toată nebunia cu copiii, cu Poliția care venise la noi în acea seară. Am avut o scăpare, iar eu, atunci, așa am crezut că ar fi o scăpare. Am greșit grav, îmi asum lucrul ăsta, plătesc pentru acest lucru și îmi pare rău. Dar nu se va mai întâmpla. Și cred că fiecare om face, de-a lungul vieții, greșeli pe care le regretă amarnic", a spus George Burcea pentru Fanatik.

"O dată la săptămână, la lună, am fost testat de droguri"

"Din păcate s-a mediatizat foarte mult că Burcea este bețiv și drogat. Lumea nu știe faptul că eu, în ultimii doi ani, o dată la săptămână, la lună, de câte ori mi s-a cerut, eu am fost testat de droguri. Având în vedere că am avut două procese, eu nu aveam cum să fac lucrul acesta. Citește continuare pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 12 Martie 2022, 14:03 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience