De ce s-a apucat Liviu Dragnea de "bucătăreală": Sper că românii mai pot fi convinși... Nu e o rușine/ Reţetă de drob de miel... aparte

Data publicării:
Sursa foto: Liviu Dragnea, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Liviu Dragnea, captură YouTube

Liviu Dragnea, fost președinte al Partidului Social Democrat (PSD), e explicat de ce s-a făcut vlogger culinar.

"Încă sper că românii mai pot fi convinşi "de bine"

"Am fost întrebat de mai multe ori de ce am pornit asta. Eu încă sper că românii mai pot fi convinşi "de bine" - adică să le fie bine. Vreau să îi conving, în primul rând, cât de importantă este hrana şi să înţeleagă că modul în care ne hrănim nu este un moft.  Adică alimentaţia noastră compusă doar din ceea ce comandăm pe internet sau ceea ce luăm la pachet de la un fast-food nu este chiar cea mai bună opţiune pentru o viaţă sănătoasă. Dumnezeu nu ne-a dat mai multe vieţi. Ne-a dat o singură viaţă. Mai avem, de asemenea, responsabilitatea pentru copiii noştri, cum îi alimentăm şi cum îi învăţăm să se alimenteze.

Al doilea motiv: să îi conving că nu este foarte greu să găteşti, nu este o ruşine să găteşti. Al treilea motiv: să încerc să îi conving că se poate mânca sănătos sau doar aşa mănânci sănătos, dacă foloseşti alimente curate, alimente sănătoase şi alimente româneşti. Sigur, nu le găseşti tot timpul anului. S-ar putea să se rezolve, la un moment dat. Eu începusem să rezolv.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel