De ce Puya nu-și mai exprimă părerile pe rețelele sociale: La noi e o tragedie foarte mare / Mereu m-am ferit de chestia asta / video

Data publicării:
 Sursă foto: Captură video podcastul lui Damian Drăghici
Descriere foto: Sursă foto: Captură video podcastul lui Damian Drăghici

Puya (Dragoș Gărdescu) a fost invitat la podcastul lui Damian Drăghici unde a spus de ce a renunțat să mai facă videoclipuri despre probleme sociale și politice. 

În urmă cu aproximativ doi ani, Puya făcea niște videoclipuri interesante în care vorbea despre diverse probleme sociale și politice. Întrebat de ce nu le mai face astăzi, artistul a răspuns că oamenii nu mai știu să poarte discuții contradictorii fără a se certa. 

„Da, mai făceam din când în când, când mi se mai năzărea mie. N-am mai făcut în ultimul timp și pentru că societatea s-a încrâncenat foarte mult și acum nu prea mai obișnuiesc oamenii să vorbească în contradictoriu fără să se certe. Nu mai există dialectică și tot timpul ești băgat cu japca în diverse categorii. 

De exemplu, am făcut un filmuleț de susținere a producătorilor români. Am zis: „Dacă te duci la magazin și ai 700 de feluri de suc de roșii în față, uită-te și tu pe etichetă și vezi care e făcut la noi”. Dacă cumperi un produs făcut la noi, ajuți, nu neapărat firma respectivă, cât pe oamenii care lucrează pentru el. Nu mai pleacă prin Italia, prin Spania. La noi e o tragedie foarte mare.

Bineînțeles că s-au trezit unii să zică: „Ești naționalist”. Mi-a fost și teamă la un moment dat să mai dezbat anumite subiecte. Sunt o categorie de omuleți, sau de conturi false, care atunci când tu ai zis ceva ce nu le convine lor, dintr-o dată ești linșat mediatic. Te trezești că ai câte 2000-3000 de răspunsuri negative.", a spus artistul. 

 

„Nu sunt un exemplu pentru nimeni și nici nu încerc să fiu!"

„Am luat o pauză de la chestia asta, dar o să mai fac dacă voi fi solicitat. Am avut și multe podcasturi acum și nici nu vreau să plictisesc lumea. Mereu m-am ferit de chestia asta, să nu fac eu pe povățuitorul, învățătorul, profesorul, deși unii mai iau din ceea ce zic eu.

Nu vreau să stresez lumea cu mine. Sunt alții mult mai deștepți care pot să dea sfaturi. Să nu mă luați de exemplu, vă rog frumos. Nu sunt un exemplu pentru nimeni și nici nu încerc să fiu!”, a spus Puya la podcastul lui Damian Drăghici. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel