De ce pleacă tinerii din Constanța. Samurai: E foarte ciudat. Ăsta e motivul

Data actualizării: | Data publicării:

Bogdan Morarescu (Samurai) a vorbit la interviurile DC News despre motivele pentru care Constanța e un „oraș amorțit”, în ciuda potențialului. 

În studio-ul DC News, în cadrul unui interviu, Samurai, un artist originar din Constanța, dar care locuiește în București, a dezvăluit care sunt motivele pentru care tinerii nu rămân la malul mării. 

„Constanța, din păcate, e un oraș destul de amorțit... ca să nu zic mort. E mare păcat. Nu sunt job-uri, nu prea ai posibilități să faci o carieră și să te dezvolți ca tânăr. E foarte ciudat. Din ce am realizat eu, nu sunt corporații, chestii de genul... să ofere job-uri”, a spus Samurai la interviurile DC News.

În continuare, Samurai a afirmat că „lozul pe care poți să mizezi cel mai tare ar fi să faci Academia Navală sau OMC-ul și să pleci pe mare. În rest, să livrezi pizza, să lucrezi în alimentare, de-astea. Nu prea ai posibilități, de aia toți tinerii pleacă. Poate s-a mai schimbat treaba între timp, dar eu nu văd să se întoarcă nimeni. Și încă pleacă tineri, nu prea rămân. E păcat. Și eu aș fi vrut să rămân”.

Citește mai multe pe DC NewsGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel