De ce nu a fost invitată Teo Trandafir la nunta lui Răzvan Simion. Ce a mărturisit prezentatoarea TV

Data publicării:
Sursă foto: Kanal D2/YouTube
Descriere foto: Sursă foto: Kanal D2/YouTube

Cu toții știm de nunta secretă lui Răzvan Simion și a iubitei sale, Daliana Răducan, însă puțini știu care este motivul pentru care vechea lui colegă și prietenă, Teo Trandafir, nu a fost invitată la eveniment. Iată ce a mărturisit prezentatoarea TV.

În dat de 8 iunie, sâmbăta trecută, Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au unit destinele. La marele eveniment au fost prezente familiile celor doi și prietenii apropiați. Dintre aceștia a lipsit Teo Trandafir, chiar dacă cei doi prezentatori TV s-au văzut recent.

Teo Trandafr a recunoscut că nu a fost invitată la nunta lui Răzvan Simion

Teo Trandafir nu a fost invitată la nunta prezentatorului TV, chiar dacă acesta a fost invitat, recent, la podcastul găzduit de Teo. Aceeași curiozitate a avut-o și Ilinca Vandici, care a îndrăznit să o întrebe pe colega sa, din cadrul emisiunii „Follow Us”, despre absența de la nunta lui Răzvan Simion:

Ilinca Vandici: Răzvan Simion te-a chemat? Că tu ai și filmat cu el un podcast recent”

Teo Trandafir: „Nu, nu prea. Că știe că sunt…”

Ilinca Vandici: „Dar te-ai fi dus dacă te-ar fi chemat?”

Teo Trandafir: „Uite, vezi, întrebarea asta puteai să mi-o pui între patru ochi.”

Ilinca Vandici: „Poți să refuzi să răspunzi.”

Teo Trandafir: „Da, sigur, veneam. Deci cum o dau ca naiba iese. Dacă mă chema și… înțelegi, dacă nu m-a chemat, de ce nu m-a chemat? Sunt ceva, sunt un vis.”

Te-ar putea interesa și: Daliana Răducan, soția lui Răzvan Simion, prima reacție după nuntă: „Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt”

Cum de au reușit Răzvan Simion și soția lui să aibă o nuntă secretă. Acest lucru nu s-a întâmplat și în cazul lui Pepe

Tot weekendul trecut a avut loc și nunta lui Pepe și a Yasminei, despre care Ilinca Vandici a făcut o paralelă cu cea a lui Răzvan Simion. Frumoasa prezentatoare TV a rămas surprinsă de faptul că la nunta prezentatorului emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” invitații au fost deconectați din lumea virtuală.

Ilinca Vandici: „Cert e că am văzut imagini și de la nunta celor doi. Dacă în ceea ce privește celălalt cuplu, Pepe și Yasmine, cumva au apărut imagini pe TikTok, toată presa a văzut, toată lumea a fost acolo, toată lumea a filmat, aici totul a fost extrem de controlat și protejat așa de ochii curioșilor. Au apărut în mediul online doar imagini lăsate de ei acolo, de Răzvan, de Daliana.”

Teo Trandafir: „Le-o fi luat telefoanele? Cum o fi fost posibil?”

Ilinca Vandici: „Eu cred că a fost o chestie de bun-simț și de respect până la urmă.”

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Cât de mult seamănă Răzvan Simion cu tatăl său. Imagine rară cu părinții prezentatorului TVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel