De ce nu a devenit Delia Matache mamă. Artista le-a spus fanilor adevărul:„Nu ar trebui să fim aplaudaţi că ne abţinem?!”

Data publicării:
Delia, sursa foto Instagram
Descriere foto: Delia, sursa foto Instagram

Delia Matache a dezvăluit adevăratul motiv pentru care el și Răzvan Munteanu nu au copii.

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă cariera de succes, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Munteanu. Cei doi sunt adesea întrebați de ce nu fac un copil. Vedeta, sătulă să tot primească această întrebare, s-a hotărât să dezvăluie motivul pentru care nu are copii, deși îi iubește extrem de mult.

Invitată în cadrul unui podcast postat pe YouTube, Delia Matache a declarat că este topită după copiii surorii sale, însă ea, spre deosebire de Oana, are opțiunea de a pleca când vrea. Artista a spus că nu i-ar plăcea să aducă pe lume un bebeluș, în lumea în care trăim.

„Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a spus Delia Matache în cadrul podcastului.

Delia Matache a mai spus că e de părere că trăim pe o planetă aglomerată și că ne-ar „face rău” că suntem mulți oameni.

„Doamne, sunt şi grupurile alea de mămici, văd la sor-mea. Sunt nişte discuţii acolo… Clar nu îmi doresc aşa ceva. Eu zic că suntem mulţi, suntem o planetă aglomerată. Ne face rău că suntem mulţi. Nu ar trebui să fim aplaudaţi că ne abţinem?!”, a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel