De ce Dan Bittman vrea ca TVR să difuzeze Concertul de la Viena de Anul Nou: România culege astăzi roadele a ceea ce a sădit în acești ani

Data publicării:
Dan Bittman, foto Fain și Simplu
Descriere foto: Dan Bittman, foto Fain și Simplu

Pentru că sunt unii români care spun că ar trebui ca Televiziunea Română să nu mai difuzeze Concertul de la Viena de Anul Nou ca protest față de Austria care s-a opus să intrăm în Schengen, Dan Bittman are o altă părere.

Contactat de DC News pentru a-l întreba dacă este de părere că TVR ar trebui să nu mai difuzeze Concertul de la Viena de Anul Nou, artistul a spus că poate este momentul ca noi, ca popor, să terminăm cu atâta ură.

Dan Bittman a zis că „România culege astăzi roadele a ceea ce a sădit în acești ani”.

„Cred că ar trebui să fie difuzat în continuare Concertul de la Viena. Nu trebuie cultivată ura și vrajba. România culege astăzi roadele a ceea ce a sădit în acești ani. Arta, sportul și oamenii simpli și nesimpli în general nu au motive să se urască”, ne-a spus Dan Bittman.

DC News a transmis către Televiziunea Română solicitarea de a ne răspunde la întrebarea dacă în 2023 vom urmări Concertul de la Viena de Anul Nou. Până la momentul redactării acestei știri, nu am primit răspuns.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel