De ce BOLI GRAVE ar suferi Vladimir Putin. Specialiștii, semnal de alarmă: Ceva nu e în regulă, e INSTABIL psihic

Data publicării:
Președintele rus Vladimir Putin, sursă foto: Kremlin
Descriere foto: Președintele rus Vladimir Putin, sursă foto: Kremlin

De ce boli ar suferi Vladimir Putin. Oficialii au tras mai multe semnale de alarmă în urma deciziilor șocante pe care le-a luat președintele Rusiei.

Declanșarea războiului Rusiei asupra Ucrainei a luat prin surprindere o lume întreagă, iar agresivitatea atacului stârnește valuri de reacții. Milioane de oameni și-au părăsit țara, după ce viața lor s-a schimbat peste noapte, iar atitudinea lui Vladimir Putin este de neînțeles, de neconceput și criticată aspru de mulți oficiali. 

Mai mulți oficiali americani au declarat că președitele Vladimir Putin este "frustrat și posibil instabil din punct de vedere psihic, eretic și delirant", potrivit USA Today.

Amenințarea lui Putin în ceea ce privește punerea forțelor nucleare în alertă a continuat să ridice semne de întrebare, motiv pentru care actualii și foștii oficiali americani, experți în domeniu susțin că președintele Putin are ieșiri din ce în ce mai nervoase și că ar putea fi, astfel, instabil psihic și au făcut o paralelă cu aparițiile publice ale lui Putin de acum câțiva ani față de cele de acum, din dorința de a exemplifica schimbarea lui drastică.

Chiar dacă nu există informații sigure care să ateste că Putin ar fi "instabil psihic" din punct de vedere medical, președintele se comportă complet diferit, susțin ei.

 

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel