Ana Baniciu și soțul ei se mută într-o casă veche de 100 de ani. De ce au luat această decizie: „Am știut de la început în ce ne băgăm”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ana_baniciu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ana_baniciu

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au planuri să se mute într-o casă veche de 100 de ani. Este vorba despre o locuință care a aparținut bunicilor Anei și unde vedeta și-a petrecut o parte din copilărie.

 

Ana Baniciu și Edy Kovacs trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 3 ani. Artista radiază de fericire în brațele partenerului ei. Pe 24 septembrie 2023, cei doi s-au căsătorit religios, iar relația lor merge din ce în ce mai bine. 

Acum, Ana Baniciu și Edy Kovacs au planuri să se mute într-o casă superbă, cu totul specială. Este vorba despre o locuință care a aparținut bunicilor Anei și unde vedeta și-a petrecut o parte din copilărie, iar peste doi ani urmează să împlinească un secol!

De ce au ales Ana Baniciu și soțul ei să se mute într-o casă veche de 100 de ani

Ana Baniciu și Edy Kovacs se vor muta într-o vilă cu etaj, veche de 100 de ani, care a aparținut bunicilor ei. Mai mult decât atât, casa are o valoare sentimentală pentru Ana, deoarece este locul în care a copilărit.

„Noi ne mutăm într-o casă care peste doi ani împlinește un secol. Este o casă în zonă protejată și este un proiect foarte îndrăzneț. Am știut de la început în ce ne băgăm, nu e o casă pe care o faci cum ai face-o. Ești limitat la anumite chestii. Nu poți să pui termopan la geamuri, trebuie să le faci din lemn, cresc costurile foarte mult, totul e extra. Lemnul trebuie să fie masiv peste tot. Exteriorul trebuie să-l faci identic, sunt 7000 de modele și trebuie să ai grijă de ele.

Este casa în care eu am copilărit, este casa bunicilor mei. Bunicii mei au închiriat-o acum 20 de ani, pentru că au considerat că e foarte mare și bunica mea era obsedată de curățenie. Are aproape cinci metri înălțime tavanul. Are și o scară uriașă, interioară, care trebuia urcată și coborâtă și a fost închiriată, timp de 20 de ani, unui singur om.

Este un prieten de-ai noștri, turc, zic prieten pentru că a intrat în familie, îi zice bunicii mele «mami». Anul ăsta, a fost o discuție atât de ciudată, a trebuit eu să mă duc la el, să îi spun că noi am luat decizia să refacem casa asta și că vrem să ne mutăm. Și îmi era aiurea, cum să îl scot pe omul ăsta, care e parte din familia noastră?! A zis că nu e nicio problemă că și el și-a luat un teren la Brașov și vrea să se mute”, a spus Ana Baniciu pentru CanCan.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Cei doi au apelat la serviciile unei arhitecte pentru amenajarea casei. Chiar dacă este un proiect costisitor, Ana și Edy consideră că această casă reprezintă o bijuterie și doresc să îi crească valoarea.

„Noi nu avem toată casa. Avem partea de sus și încă o bucată din partea de jos. Mai avem o vecină jos, dar casa are 150 mp utili, cu două terase mari, cu curte. E o casă cum ne trebuie nouă. Lucrăm cu o arhitectă foarte mișto, cu Cristina Stroe, care ne-a făcut un super proiect. Și o să fie o combinație, cu profile și tavanul, vintage, dar pe partea de amenajare o să fie și un pic elegant și modern. E un proiect îndrăzneț, e clar un proiect costisitor.

Dar am zis să facem casa asta pentru că e o bijuterie de casă, e ceva foarte special. Îi creștem și valoarea ei și stăm în centrul orașului, că ne-am săturat de zona asta de nord. Mi-a plăcut foarte mult zona asta de nord, dar acum nu o mai pot suporta și am zis că vreau să plec de aici!”, a mai adăugat Ana Baniciu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel