De ce are nevoie fiecare semn zodiacal pentru a se manifesta astăzi, 3 mai 2023. Este o zi excelentă pentru a accesa puterea de determinare și echilibrul

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Marcos Paulo Prado
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Marcos Paulo Prado

Iată ce are nevoie semnul tău zodiacal să manifeste pe 3 mai 2023, exploatând puterea lui Marte în Rac. Miercuri, vă puteți valorifica cea mai mare forță pentru a manifesta nu doar ceea ce vă doriți cu adevărat, ci și ceea ce aveți nevoie. 3 mai este o zi excelentă pentru a accesa puterea de determinare și echilibrul pe care energia îl aduce în viața ta.  

Pentru a începe să vă manifestați, trebuie mai întâi să vă dezvoltați o forță interioară nu doar pentru a vedea lucrurile altfel, ci și pentru a vă îndepărta de acele vechi mecanisme de adaptare sau povești care v-au guvernat viața. Cu cât îți poți controla mai mult gândurile, cu atât mai mult poți îmbrățișa puterea de atracție.

În perioada premergătoare Eclipsei Lunare de Lună Plină în Scorpion, este un moment prielnic pentru noi începuturi, deoarece ești încurajat să te eliberezi continuu de ceea ce nu-ți mai servește, astfel încât să poți începe să-ți manifești cele mai profunde dorințe.  

Ce are nevoie fiecare semn zodiacal să manifeste astăzi, 3 mai 2023:

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Manifestă: un spațiu sigur

Creează o planșă de viziune care să reprezinte tot ceea ce vrei să arate și să simtă casa ta. Plaseaz-o undeva unde o vei vedea frecvent și ia în considerare chiar și o meditație cu lumânări în fața ei, seara.  

Afirmație de manifestare: Casa mea ar trebui să fie un loc de confort și pace.

Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Manifestă: conversații importante 

Folosind numărul îngerului trei, care reprezintă întâlnirea dintre minte, corp și spirit și a treia casă a comunicării în astrologie, planifică-ți să faci afirmația la ora 3:33 după-amiaza. Repetați afirmația zilnică în timp ce practicați respirații profunde și vă imaginați crearea unui spațiu pentru conversațiile importante pe care le căutați.  

Afirmație de manifestare: Pot să mă apăr pe mine însumi și să mențin spațiul pentru ca și ceilalți să facă același lucru.  

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Manifestă: Creșterea veniturilor 

Adună câteva monede și, folosind un marker negru permanent, scrie pe fiecare dintre ele ceva ce faci sau ce poți face pentru a genera mai multe venituri. Pune-le lângă patul tău sau pe altarul tău în timp ce meditezi la afirmația de astăzi.  

Afirmație de manifestare: Sunt plin de resurse și capabil să creez afluxul de bani pe care mi-l doresc în viața mea.  

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Manifestă: Succesul 

Scrieți cuvântul succes și puneți-l în hainele dvs. la începutul zilei. Repetați cuvântul sau afirmația de astăzi în sincron cu respirația pe tot parcursul zilei, pe măsură ce simțiți cum energia și starea de spirit pozitivă se intensifică pentru a crește manifestarea.  

Afirmația manifestare: Sunt plin de energia de care am nevoie pentru a avea succes în orice aleg.  


Leu
(23 iulie - 22 august) 

Manifestă: Pace 

Stai cu intenția de a crea pace dimineața și ceea ce reprezintă aceasta pentru tine. Urmăriți sau ascultați o meditație de manifestare a păcii și repetați afirmația pentru ziua respectivă. Vizualizați crearea unui loc de pace în interiorul vostru și reveniți la acest lucru pe tot parcursul zilei, până când puteți îmbrățișa capacitatea de a vă odihni și de a găsi liniștea seara.  

Afirmație de manifestare: Pot crea timpul și spațiul de care am nevoie pentru a mă odihni, a reflecta și a găsi pacea.

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Manifestă: soluții 

Scrieți cuvântul soluții în partea de sus a unei hârtii și apoi acordați-vă cinci-zece minute pentru a face o scriere de mediere directă în flux de conștiință. Nu vă editați și nici nu vă preocupați de punctuație. Apoi recitiți ceea ce ați scris și începeți să scoateți câteva idei noi de soluții pentru situația dumneavoastră.  

Afirmație de manifestare: Îmi voi îmbrățișa visele și ambiția pentru a găsi soluțiile care îmi vor deschide calea spre succes.  

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Manifestă: stabilitate 

Practicați o manifestare a pământului astăzi pentru a crea o mai mare stabilitate în interiorul dvs. și în viața dvs. Poți fie să mergi desculț repetând afirmația, fie să te așezi la baza unor copaci sănătoși și puternici în timp ce asculți o manifestare de împământare, ținând în minte ceea ce vrei să creezi.  

Afirmație de manifestare: Voi face tot ceea ce este necesar pentru a crea o viață profesională stabilă și abundentă.  


Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Manifestă: noi experiențe 

Fie că este vorba de o călătorie, o aventură sau o nouă iubire; creați chiar și o mică planșă de viziune astăzi care să includă o fotografie a dvs. Repetă afirmația pentru ziua de azi în timp ce o creezi și apoi, odată finalizată, petrece timp imaginându-te în tot ceea ce ai inclus pe planșa ta.  

Afirmația manifestare: Îmi voi permite să explorez noi oportunități, având încredere că tot ceea ce mi se aduce este destinat și mie.  


Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Manifestă: transformare 

Fă-ți timp astăzi pentru a stabili un spațiu pentru transformare. Finalizează o meditație ghidată despre transformare și apoi așează-te cu jurnalul tău. Scrie o listă detaliată a tot ceea ce în tine vrei să transformi și apoi ia hârtia și dormi cu ea sub pernă.  

Afirmație de manifestare: Îmi chem energia și puterea înapoi la mine, astfel încât să-mi pot crea o viață echilibrată.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Manifest: compromis 


Concentrează-ți gândurile asupra a ceea ce nu este negociabil pentru tine și care sunt acele lucruri asupra cărora ești dispus să faci compromisuri. După ce ai terminat, imaginează-ți că ești flexibil și capabil să primești la fel de mult pe cât te oferi să dai. Concentrează-te pe semnificația din spatele proverbului, este mai bine să fii iubit sau să ai dreptate, în timp ce te deplasezi pe parcursul zilei. 

Afirmație de manifestare: Pot crea un compromis pozitiv și benefic în relația mea.  

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 


Manifestă: concentrează-te 

Creați o roată de focalizare astăzi. Începeți prin a desena un cerc mic în mijlocul hârtiei și unul mai mare care se extinde până la margini. Scrie-ți dorința în centru și apoi afirmațiile pozitive referitoare la această intenție în cercul mai mare, în timp ce repeți afirmația ta zilnică.  

Afirmația manifestare: Voi înfrunta lucrurile cu capul sus, știind că aceasta este calea spre abundență financiară și bucurie.  


Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Manifestă: puterea interioară

Folosiți cristalul Ochi de Tigru astăzi pentru a vă ajuta să vă îmbrățișați puterea interioară de a ști când să acționați și ce să spuneți în orice moment important. Folosiți-l ca parte a practicii de dimineață, purtați-l în îmbrăcăminte sau chiar adăugați-l în sticla de apă pentru ziua respectivă.  

Afirmație de manifestare: Sunt demn să-mi exprim adevărul meu autentic și emoțional în toate aspectele vieții mele.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel