De ce alege Daniel Buzdugan să-și petreacă vacanța în fiecare an, în Grecia: Nevastă-mea îmi spune să mă opresc

Data publicării:
Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan merge în Grecia de 11 ani, iar vara trecută, l-a convins și pe Mihai Morar să i se alăture în excursie.

Daniel Buzdugan este una dintre cele mai îndrăgite voci de la radio, iar prietenia sa cu Mihai Morar, partenerul său de matinal, este bine cunoscută. De asemenea, toată lumea mai cunoaște și dragostea pe care i-o poartă Daniel Buzdugan Greciei și, asta, pentru că, prezentatorul de radio este nelipsit în această țară de 11 ani. Din acest motiv, vara trecută acesta l-a convins și pe Mihai Morar să i se alăture în călătorie.

„Am băut cea mai ieftină cafea cu domnul Buzdugan, într-un sat din Creta. Ne vede lumea mai în vârstă, mai săraci și li se face milă. Acum vorbesc serios, chiar am avut o notă de plată la o bătrânică care ea servea, ea gătea, ea ne făcea nota, și am mâncat caracatiță, vreo patru feluri de mâncare, iar la final a fost 30 de euro”, a povestit Mihai Morar, potrivit ego.

Care este motivul pentru care Daniel Buzdugan alege mereu Grecia

Pe lângă prietenii pe care și i-a făcut în Grecia, încă din anii facultății, atât el, cât și soția sa, Daniel Buzdugan spune că mai are un motiv, pentru care alege să-și petreacă vacanța în fiecare an, în această destinație. Tocmai pentru acest lucru, el este atenționat des de soția lui, care îl roagă să se oprească. 

„De multe ori izbucneam în râs. Deși merg de 11 ani acolo, merg în satele de munte, unde comand tot meniul, și când vine nota de 40 și ceva de euro, râd de mor. Nevastă-mea îmi spune să mă opresc, că sunt tâmpit la cap, dar efectiv nu pot să mă abțin. Cum, 40 de euro pe vin, sucuri, ceaiuri, tzatziky, mâncare. În plus sunt oamenii care te servesc foarte mișto”, a dezvăluit Daniel Buzdugan.

De ce nu s-ar muta Daniel Buzdugan în Grecia

Chiar dacă se declară a fi un mare fan al acestei destinații turistice, prezentatorul de matinal spune că nu ar putea să locuiască permanent în aceasta țară. Asta nu pentru că nu și-ar dori acest lucru, ci pentru că meseria și, implicit, resursele financiare, nu l-ar ajuta.

„Nu m-aș muta. Nu am posibilități. Una e să te duci ca turist și alta e să stai acolo”, a mai mărturisit Daniel Buzdugan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel