De ce a slăbit Radu Vâlcan 7 kilograme în Thailanda: „S-a filmat într-un ritm puternic, de alertă”

Data publicării:
Radu Vâlcan, sursa foto Facebook
Descriere foto: Radu Vâlcan, sursa foto Facebook

Radu Vâlcan a slăbit 7 kilograme în Thailanda, în timpul filmărilor pentru emisiunea „Insula Iubirii”.

Radu Vâlcan a fost plecat timp de o lună de zile în Thailanda pentru filmările emisiunii „Insula Iubirii”. Prezentatorul TV este preocupat de fizicul lui și spune că din cauza ritmului alerg de filmare nu apuca să își facă antrenamentele. Așa că a decis să fie mai atent la alimentație. Soțul Adelei Popescu a slăbit 7 kilograme și s-a amuzat când oamenii l-au întrebat dacă acolo nu primea de mâncare. 


„Motivul este foarte simplu. Fiind plecat timp de o lună de zile la filmările pentru sezonul 6 «Insula Iubirii», chiar dacă intenția mea a fost de la bun început să mă ocup în continuare cu antrenamentele mele, sesiunile mele de alergat, acolo n-am avut timp absolut deloc”, a declarat Radu Vâlcan, la Antena Stars.


Din cauza programului încărcat, actorul nu avea timp de antrenament, așa că a renunțat la ideea de a mai face și alte activități pe lângă cele profesionale. Timpul liber și-l petrecea odihnindu-se. 


„S-a filmat într-un ritm puternic, de alertă. Filmam de noaptea târziu până dimineața. Timpul liber era dedicat odihnei și relaxării, motiv pentru care am avut grijă la alimentație”, a adăugat el. 


Radu Vâlcan a renunțat la carbohidrați, iar acesta ar fi principalul motiv pentru care a reușit să dea jos 7 kilograme într-o lună de zile. 


„De teamă să nu mă îngraș, pentru că în Thailanda tentațiile culinare sunt la cote maxime, ei bine, m-am abținut de la a mânca anumite feluri de mâncare. Am renunțat la carbohidrați, probabil acesta e motivul pentru care am slăbit destul de mult, 7 kilograme', a completat actorul.


Din poze, pare că am slăbit mai mult decât arată realitatea. Foarte multă lume m-a întrebat, mai în glumă mai în serios, dacă „oamenii ăia nu îți dau de mâncare acolo”. Pur și simplu a fost ceva controlat și asumat”, a mai spus prezentatorul TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel