De ce a murit Avicii. Celebrul DJ suferea de o boală care i-a fost fatală

Data publicării:
Avicii, sursa instagram
Descriere foto: Avicii, sursa instagram

Avicii a murit la vârsta de 27 de ani. Celebrul DJ s-a luptat cu o boală gravă.

Avicii, DJ-ul suedez, a murit pe 20 aprilie 2018 la doar 27 de ani. Tim Bergling, pe numele său real, se afla în Muscat, Oman, atunci când a fost găsit mort.

În trecut, Avicii a suferit de pancreatită acută din cauza consumului excesiv de alcool. În 2014, a suferit mai multe intervenții chirurgicale, motiv pentru care a anulat o serie de spectacole în încercarea de a se recupera. El a renunțat la un mare turneu în 2016, dar a continuat să facă muzică în studio.

La o lună de la moartea lui Avicii, site-ul dedicat celebrităţilor TMZ a relatat că DJ-ul s-ar fi sinucis, cauzându-şi răni cu o sticlă de vin spartă. În timpul unui nou interviu acordat CNN, Klas Berling, tatăl lui Avicii, a comparat moartea fiului său cu un "accident de circulaţie".

“Teoria noastră este nu că el şi-ar fi planificat această sinucidere, ci că mai degrabă a fost ca un accident de circulaţie. Multe lucruri s-au întâmplat şi s-au suprapus(...), făcându-l să piardă controlul”, a povestit Bergling într-un interviu acordat lui Robyn Curnow de la CNN.

O carieră de succes

Tim Bergling s-a născut pe 8 septembrie 1989 la Stockholm, Suedia, și a devenit cunoscut sub numele Avicii. A fost un DJ, remixer şi producător muzical. În 2012, Avicii s-a clasat pe locul 3 în topul anual "Top 100 DJs" publicat de către revista DJ Magazine, iar în 2013 a repetat performanţa. A fost nominalizat de două ori la Premiile Grammy, în 2012 pentru piesa "Sunshine" în colaborare cu David Guetta şi în 2013 pentru piesa "Levels".   

"Când mă uit în urmă, la viața mea, îmi vine să zic: 'Eu?! Eu am făcut toate acestea?'. A fost cel mai bun moment al vieții mele într-un anumit sens, dar totul a venit cu un preț - mult stres și anxietate - dar a fost cea mai bună călătorie a vieții mele", a zis Avicii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel