De ce a ajuns Elena Udrea, de urgență, la spital. Iubitul ei scoate la iveală adevărul: „Se pare că a cedat în urma...”

Data publicării:
Sursa foto: Elena Udrea, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Elena Udrea, Facebook

Iubitul Elenei Udrea a vorbit despre starea de sănătate pe care o are în prezent fostul ministru.

Elena Udrea a trecut în decursul zilei de 3 noiembrie printr-o grea cumpănă, după ce a leșinat și a ajuns de urgență la spital. Aceasta ar fi prezentat încă de dimineață anumite stări de amețeală, ce au dus, la scurt timp, la prăbușirea fostului ministru. Elena Udrea a fost transportată așadar imediat la Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, pentru a primi îngrijirile de care are nevoie. Totul s-a întâmplat la Penitenciarul Târgșor, acolo unde aceasta are de ispășit o pedeaspă de șase ani cu executare.

„La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare.”, a fost mesajul transmis de oficialii Serviciului de Ambulanţă Prahova, potrivit știrileprotv.ro.

Ce spune iubitul Elenei Udrea despre acest incident neplăcut

Iubitul Elenei Udrea spune că a aflat despre această veste nefericită de la personalul închisorii unde aceasta se află în prezent. Bărbatul spune că, până acum, nu a reușit să vorbească cu Elena Udrea, care se afla încă sub supravegherea medicilor. Adrian Alexandrov este convins de faptul că starea sa de sănătate i s-a degradat din cauza „abuzurilor” prin care fostul ministru trece în prezent. 

„Mi s-a adus și mie la cunoștință de către personalul de la Târgșor Ploiești faptul că Elena a fost dusă de urgență la UPU Ploiești. Nu am apucat, în cursul zilei de astăzi, să vorbesc cu ea pentru că înțeleg că s-a întâmplat de dimineață. Se pare că a cedat în urma acestor evenimente, abuzuri petrecute în ultimele luni împotriva ei, și oricât de puternică ar fi, nu le poate duce singură pe toate!”, a declarat iubitul Elenei Udrea, potrivit unica.
 

Mai mult, acesta consideră, în continuare, faptul că condamnarea Elenei Udrea la șase ani de închisoare este total ilegală, motiv pentru care aceasta, în final, a cedat.

„Femeia aceasta în momentul de față se află în pușcărie, în urma unor dosare și decizii absolut ilegale. Este departe de familie, departe de copil și departe de ideea de a i se face dreptate!

Aștept să mă sune. Oricât de puternică ar fi, a cedat și ea în cele din urmă. Cât să mai suporte?” a mai dezvăluit Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, pentru sursa citată. 

 

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare

Elena Udrea se află de câteva luni în Penitenciarul Târgșor, în urma condamnării de șase ani cu executare pe care a primit-o, în dosarul „Gala Bute”. Chiar dacă aceasta a contestat decizia, pe care o consideră și astăzi a fi „ilegală”, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie  a respins recent cererea Elenei Udrea de a-și arăta nevinovăția. Decizia este definită, iar fostul ministru trebuie să-și petreacă următorii șase ani în spatele gratiilor. 

“Respinge, ca nefondate, recursurile în casaţie formulate de condamnaţii Udrea Elena Gabriela şi Obreja Rudel împotriva deciziei penale nr. 93 din data de 5 iunie 2018, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Completul de 5 Judecători, în dosarul nr. 2303/1/2017. În baza art. 275 alin. (2) din Codul de procedură penală, obligă recurenţii condamnaţi la plata sumei de câte 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. (6) din Codul de procedură penală, onorariile cuvenite apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru recurenţii condamnaţi, până la prezentarea apărătorilor aleşi, în sumă de câte 170 lei, rămân în sarcina statului”, se arată în minuta ÎCCJ.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel