David Guetta și actrița Jessica Ledon s-au despărțit, după 7 ani de relație. Care este motivul rupturii dintre cei doi

Data actualizării: | Data publicării:
David Guetta, captură video Youtube Channel 4 News
Descriere foto: David Guetta, captură video Youtube Channel 4 News

David Guetta este din nou singur, după ce a pus capăt relației pe care o avea cu iubita sa. 

David Guetta și iubita sa, Jessica Ledon, au pus capăt relației de iubire, după șapte ani de relație.

DJ-ul, în vârstă de 54 de ani și actrița, în vârstă de 30 de ani, ar fi pus capăt poveștii lor de dragoste, deoarece programele încărcate și angajamentele de călătorie au făcut ca stilul lor de viață să nu mai fie "compatibil".  

„Au atât de multe amintiri împreună, încât toți cei din jurul lor au crezut că sunt făcuți unul pentru celălalt, dar nu a fost așa. Cu toate acestea, rămâne totuși o speranță că David și Jessica și-ar putea reaprinde flacăra iubirii într-o zi.

Ei nu au tăiat complet contactul, așa că unii dintre noi speră că se vor împăca, deși el nu se lasă agățat de lucrurile astea.", a declarat o sursă apropiată cuplului, potrivit Dailymail.

Cuplul nu s-a mai fotografiat împreună de când cei doi au participat la Premiile Grammy, care au avut loc în aprilie. 

Jessica a făcut aluzie la despărțirea lor într-o postare pe rețelele de socializare în august, în care a apărut savurând un cocktail, când era însoțită de prietenii săi, și nu de iubit.

Actrița a scris pe Instagram: 'Intrăm într-o nouă eră și este neapologetică și plină de convingere'.

David Guetta, care s-a despărțit de soția sa, Cathy, în 2014, după 22 de ani de căsnicie, i-a oferit un inel de promisiune Jessicăi în 2017, care semnifica 'dragostea și angajamentul'.

Între cei doi au apărut primele scântei de iubire atunci când au început să se întâlnească în 2015, zvonurile privind o logodnă fiind lansate imediat ce celebrul DJ i-a oferit iubitei sale acel inel. 

David Guetta, un DJ de succes

David Guetta a vândut peste zece milioane de albume de-a lungul carierei sale și a recunoscut anterior că și-a asumat un "risc uriaș" devenind DJ.

"Nu am crescut cu bani și toată viața mea mi-a fost mereu frică să fiu sărac. Din nou, trebuie să înțelegeți că atunci când am ales să devin DJ, a fost un risc uriaș. Nu se poate compara cu situația de acum, când există un risc, dar există și șansa de a deveni bogat.

La acea vreme, nu exista posibilitatea de a te îmbogăți din meseria de DJ. Așa că, atunci când am început să fac bani, obsesia mea era să am o casă în caz că se întâmpla ceva. Dacă muzica nu funcționa, aveam un loc unde să dorm'. ”, a explicat, în urmă cu ceva timp. 

Printre distincțiile lui David Guetta se numără două premii Grammy, un American Music Award și un Billboard Music Award, iar anul trecut și-a vândut melodiile către Warner Music pentru o sumă de nouă cifre. 

DJ-ul francez a câștigat aproximativ 100 de milioane de dolari (72 de milioane de lire sterline) în această afacere, care acoperă și viitoarele sale înregistrări. 

Cu toate acestea, cariera sa nu a fost lipsită de controverse. 

În 2020, multimilionarul a fost catalogat drept "lipsit de ton" după ce i-a adus un omagiu lui George Floyd - un afro-american ucis de un ofițer de poliție - remixând discursul "I Have A Dream" al lui Martin Luther King. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel