David, fiul lui Cătălin Măruță a fost și el testat pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de prezentator

Data publicării:
Cătălin Măruță, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Măruță, sursa instagram

David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță a fost și el diagnoticat cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de prezentatorul TV.

În urmă cu câteva zile, Cătălin Măruță a dezvăluit că se află în izolare alături de familia lui, după ce el și Andra au fost diagnosticați cu COVID-19.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță. Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (...) Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus Cătălin Măruță pe rețelele de socializare.

La scurt timp și Eva, mezina familiei a fost diagnosticată cu virusul care a împânzit o lume întreagă. Acum și David, băiețelul Andrei și al lui Cătălin Măruță a fost diagnosticat cu COVID-19. Anunțul a fost făcut  de Cătălin pe rețelele de socializare.

”Tot ce face tati e cool! Covidul nu e în categoria asta, dar uite că după ce am devenit eu pozitiv, s-a întâmplat și cu David! Mulțumim pentru mesaje, din fericire ne simțim toți bine. Trecem noi și de asta!”, a scris prezentatorul de la Pro TV, în dreptul unei fotografii în care apare alături de copii lui, Eva și David. 

Cătălin Măruță a mărturisit că el are o formă ușoară a virusului, însă Andra are simptome mai delicate. Pe de altă parte, Eva este cea mai energică dintre toți.

 “Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, declara Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel