Daria Radionova, un nou atac la adresa lui Alex Bodi: „Încearcă să fii bărbat cel puțin o dată în viață”

Data actualizării: | Data publicării:
Alex Bodi și Daria Radionova, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Bodi și Daria Radionova, sursa foto Instagram

Scandalul dintre Daria Radionova și Alex Bodi continuă. Cei doi își transmit mesaje tăioase pe rețelele de socializare. 

Alex Bodi și Daria Radionova au pus capăt relației, iar acum războiul se dă în declarații. Chiar dacă dragostea lor părea de neînvins, gelozia și distanța i-a afectat foarte mult. Frumoasa rusoaică a fost nevoită să plece pentru o perioadă de timp la Londra, acolo unde are mai multe afaceri, iar Alex Bodi a devenit suspicios. De acolo s-au iscat certurile dintre cei doi, iar acum Daria îi dă dreptate Biancăi Drăgușanu. 


„Nu am menționat nimic rău despre tine, iar tu ce-ai făcut? Dar așa cum am spus, dacă mă provoci... În situația ta delicată ți-aș recomanda să mă lași în pace și să nu vorbești rău despre mine. Nu există nicio relație în care să fi ajuns frumos, respectuos, demn, iar asta spune multe despre tine. Yah! Bărbații adevărați nu se comportă așa. Îți repeți constant greșelile în fiecare relație. Respectă-te măcar pe tine și încearcă să fii bărbat cel puțin o dată în viață”, a scris Daria Radionova pe Instagram.


După ce frumoasa șatenă a anunțat despărțirea pe contul ei de Instagram, Alex Bodi i-a dat replică și el tot pe rețelele de socializare. Iar de aici până la un război în declarații nu a fost decât un pas. 


„Când am fost într-o relație, ai vorbit complet opus despre acea femeie. Că a fost amantă, prostituată, psihopată, că mă copiază, că este obsedată de mine și de tine, că dacă o suni poate fi în fața casei tale în cinci minute, dar nu o vrei. Ai nevoie de ea să ia acte de la Poliție și te prefaci că e Sfântă acum? Nu cred că va funcționa, ea nu este la fel de proastă să creadă minciunile tale pentru a 100-a oară. Nu trebuie să vorbești despte mine, nu trebuie să mă ameninți. Și așa cum am mai spus și înainte, lasă-mă să plec în pace și nu mă provoca. Cred că te-ai blocat în propriile tale minciuni”, a mai scris rusoaica. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel