Daria Radionova, tratată ca o prințesă de Alex Bodi. Cum a surprins-o omul de afaceri pe iubita lui

Data publicării:

Alex Bodi este mai îndrăgostit ca niciodată și își tratează iubita ca pe o prințesă. Daria Radionova le-a arătat tuturor cum a fost surprinsă de către iubitul ei.

Alex Bodi și Daria Radionova trăiesc o fumoasă poveste de dragoste încă de anul trecut. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată și sunt de nedespărțit. Mai mult decât atât, în urmă cu puțin timp, Alex Bodi chiar a declarat că se gândește  și la nunta cu frumoasa rusoaică, mai ales că aceasta i-a fost aproape în cele mai grele momente din viața lui.

Deși au existat tot mai multe speculații cu privire la relația celor doi, aceștia demonstrează pe zi ce trece că dragostea dintre ei este tot mai mare și că nu ascultă de gurile rele. În urmă cu puțin timp, gurile rele au speculat că Daria Radionova a plecat de acasă, în urma apelului video dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, însă rusoaica a mărturisit că au fost doar niște informații false și că are încredere în omul de lângă ea.

Alex Bodi, gest impresonant pentru Daria Radionova!

Acum, Daria Radionova le închide de tot gura răutăcioșilor care se bagă în relație ei cu Alex Bodi. Recent, frumoasa rusoaica le-a arătat fanilor cum este răsfățată de către iubitul ei. Aceasta a primit un buchet imens de trandafiri albi, roz și roșii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel