Daria Radionova, primele declarații după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi: „Poate e ceva greșit cu ea”

Data publicării:
Daria Radionova, sursa instagram
Descriere foto: Daria Radionova, sursa instagram

Daria Radionova a făcut primele declarații după ce Bianca Drăguanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi.

În ultimele zile showbiz-ul românesc a fost zguduit, după ce Bianca Drăgușanu a recunoscut că a primit mai multe bătăi de la fost ei soț, Alex Bodi. Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, blondina i-a adus mai multe acuzații lui Alex Bodi și a susținut că acesta a fost violent cu ea, drept dovadă stând imginile cu Bianca Drgușanu plină de răni. În tot acest timp, Alex Bodi petrecea alături de noua lui iubită, Daria Radionova, o frumoasă rusoaică căreia i-a oferit și un inel.

Daria Radionova, primele declarații despre bătăile primite de Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi

Daria Radionova a mărturisit că ea nu se teme de Alex Bodi, deoarece acesta nu  fost niciodată agresiv cu ea. Cât despre Bianca Drăgușanu, iubita lui Alex Bodi a spus că este posibil ca problema să fie chiar la ea, menționând că blondina a vorbit urât de fostul ei soț.

„De ce mi-ar fi frică de el? Nu a fost niciodată agresiv cu mine şi nu mi-a arătat niciodată vreun semn de violenţă. Eu cred că este vorba şi despre ea. Dacă a fost bătută înainte, poate este ceva greşit cu ea, nu cu bărbatul care a bătut-o. Ea a vorbit urât despre el, a spus foarte multe minciuni”, a declarat Daria Radionova pentru Antena Stars.

Cât despre discuțiile dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, Daria Radionova a mărturisit că ea știa că cei doi mai vorbesc, fiind chiar lângă iubitul ei când cei doi conversau.

„Deci, cine se ascunde ca un şoricel? Absolut totul merge înainte şi chiar eu am vrut ca el să vorbească cu ea. Deci nu trebuie să întoarcă povestea în favoarea ei. Ei au vorbit de două ori, iar eu am fost lângă el. De asemenea, au fost foarte multe minciuni publicate recent şi sper ca oamenii să nu creadă în ele. La fel cum am mai spus, realitatea este foarte diferită faţă de ce vezi în presă. Să fiu sinceră, nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect şi o să încerc să ignor toate provocările”, a continuat Daria Radionova pentru sursa citată.

Daria Radionova a decarat că a petrecut Ziua Îndrăgostiților alături de Alex Bodi. Aceasta i-a pregătit o seară romantică, iar el i-a oferit un superb inel.

„Am petrecut împreună un Valentine' s Day foarte drăguţ. L-am surprins cu o seară romantică şi cu un cadou. De asemenea, şi el mi-a pregătit o surpriză drăguţă. Mi-a oferit un inel frumos. L-am schimbat pe celălalt pentru că au fost foarte multe discuţii şi lucruri negative în jurul lui. Aşa că el a decis să îl schimbe cu unul mai bun, care să ne aducă amintiri frumoase şi noroc”, a mai spus rusoaica.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel