Daria Radionova, primele declarații după ce a aflat că Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta: „Nu e o surpriză”

Data publicării:
Alex Bodi și Daria Radionova, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Bodi și Daria Radionova, sursa foto Instagram

Alex Bodi a plecat în vacanță în Bahamas împreună cu Ema Uta, chiar dacă este într-o relație oficială cu Daria Radionova. Primele declarații ale Dariei. 

Alex Bodi și Daria Radionova au din nou probleme în relație. Chiar dacă cei doi au decis să mai dea o nouă șansă iubirii lor, omul de afaceri a călcat din nou pe bec și a supărat-o pe frumoasa lui iubită. 


Alex Bodi ar fi plecat în vacanță în Bahamas alături de Ema Uta. Cei doi nu au publicat fotografii împreună, dar se poate observa cu ușurință că imaginile sunt făcute din aceeași locație. Mai ales că în trecut, s-a speculat mult că cei doi ar forma un cuplu. 


Daria Radionova deja a șters toate fotografiile în care apare alături de Alex Bodi și a făcut și primele declarații despre aventura afaceristului. 


Daria Radionova susține că nu o mai surprinde nimic, iar pentru ea ar fi o surpriză dacă Alex Bodi i-ar fi fidel. 


„Era o surpriză dacă Alex nu mă înşela, aşa nu e o surpriză pentru mine!”, a mărturisit Daria Radinova, pentru spynews.ro. 


Alex Bodi și Daria Radionova au petrecut sărbătorile de iarnă împreună. Frumoasa rusoaică a precizat că formează din nou un cuplu și că spera ca de data aceasta lucrurile să meargă bine între ei.


„Nu sunt obligată să fac asta, dar o să clarific un lucru. Au fost multe suișuri și coborâșuri pentru mine anul acesta ... am fost jefuită, afacerea mea a fost închisă, mașina mea a fost distrusă .... evident că sunt afectată de lucrurile astea. Am obținut tot ce am de una singură, fără ajutorul unui bărbat. Credeți-mă, nu e ușor (...) Indiferent de cât de independentă și puternică, sunt om, o fată foarte sensibilă și o persoană cu o inimă bună ... vreau să fiu iubită ... să-mi fac o familie și să trăiesc o viață fericită. Toți acești oameni care mă judecă nu au idee prin ce trec, niciunul dintre acești hateri nu îmi plătesc facturile. Nimeni nu o face și nici nu a făcut-o, așa că nu e nevoie să se speculeze prostii.


După 9 luni, eu și Alex am decis să încercăm din nou. Nu am nevoie să mă judecați, fac ce vreau, e viața mea și iau propriile decizii. Am fost logodiți, am fost împreună mult tip. Nu a mers atunci, dar cine știe ce ne-a pregătit Dumnezeu de data asta”, a fost parte din mesajul scris de Daria Radionova pe InstaStory.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel