Daria Radionova, detalii neștiute din relația cu Alex Bodi: „Nu ne-am despărțit...”

Data publicării:
Daria Radionova și Alex Bodi, foto Instagram
Descriere foto: Daria Radionova și Alex Bodi, foto Instagram

Daria Radionova a vorbit despre relația cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu și despre motivul pentru care a plecat la Londra. 

Sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, dar nu sunt feriți de gurile rele. Daria Radionova și Alex Bodi nu mai locuiesc împreună, iar în presă au apărut speculații că cei doi s-ar fi despărțit. Tocmai de aceea, frumoasa rusoaică a vrut să clarifice lucrurile. 


„Nu este nevoie să se facă astfel de speculații. Între mine și Alex nu s-a întâmplat nimic rău. Dacă sunt în Londra nu înseamnă că ne-am despărțit. Am și eu viața mea, problemele mele și nu pot sta în România tot timpul. Locuiesc în Londra și aici este locația principală unde stau, serviciul meu aici și, evident, trebuie să rezolv anumite lucruri de asemenea. În acest moment este lockdown în Londra, dar în câteva zile totul se va redeschide. De asemenea, trebuie să îmi pregătesc bussiness-urile pentru redeschidere, nu este chiar atât de ușor, așa că nu am putut sta în România”, a declarat Daria Radionova la Antena Stars.


Daria Radionova este foarte fericită alături de fostul soț al Biancăi Drăgușanu și spune că relația lor este la fel de strânsă și frumoasă, chiar dacă nu postează fotografii împreună pe rețelele de socializare. 


„Dacă nu publicăm imagini unul cu celălalt pentru câteva zile, nu înseamnă că s-a întâmplat ceva rău. Nu trebuie ca relația noastră să fie publică. Totul este bine între noi, nu ne certăm, ne cunoaștem sentimentele pe care le avem unul față de celălalt și ni le arătăm în privat, iar asta înseamnă mult pentru mine și el”, a mai spus iubita lui Alex Bodi. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel