Daniela Simulescu, veste extraordinară pentru o zodie. "E o săptămână NEMAIPOMENITĂ dacă aveţi o pasiune şi vreţi să investiţi în ea"

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash/ Autor Anthony Fomin
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash/ Autor Anthony Fomin

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru săptămâna următoare.

Astrologul DC News Daniela Simulescu a vorbit despre provocările pe care le vor întâmpina cei din zodia Berbec, dar şi cei cu ascendent în această zodie, în următoarea săptămână:

 

„Dat fiind faptul că Marte face foarte multe aspecte, conjuncția cu Uranus, careul cu Jupiter, atrage atenția la zona financiară. Dacă vreți să păstrați banii, să învățați să îi economisiți, e nemaipomenit. Vă puteți deschide un cont de economii, puteți alege să nu mai cheltuiți aiurea, sau puteți cheltui ca să vă dați seama că puteți greși pe undeva. Nu e o săptămână în care să vă faceți datorii.

Totodată, dacă aveți un plan pe acest an și aveți niște bani, vă dați seama că acești bani nu mai pot fi cheltuiți cum au fost anul trecut, chiar dacă vă doriți. Trebuie să renunțăm la niște lucruri ca să putem merge mai departe, avansa“, a punctat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru toate zodiile pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel