Daniela Simulescu, previziuni pentru a doua jumătate a anului 2024!

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Descoperă ce îi așteaptă pe toți nativii în a doua jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrolog la DC News și redactor-șef la Astrosens.ro, prezintă previziunile complete.

A doua parte a anului 2024 va fi marcată de retrogradarea lui Saturn în Pești, tranzitul lui Lilith în Balanță, dar și întoarcerea definitivă a lui Pluto în Vărsător. Vă reamintim că Nodurile Lunare sunt în continuare pe axa Berbec-Balanță până în ianuarie 2025.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pe 29 iunie, Lilith intră în Casa a șaptea, cea a relațiilor, ceea ce ar putea aduce unele tensiuni. Deși îți dorești multă independență în relații, acum vei simți nevoia să o exprimi mai puternic. Dacă ești singur, ai putea căuta oameni care să îți confirme dorința de libertate, chiar dacă nimeni nu îți neagă această posibilitate. Alternativ, pot apărea situații în care partenerul nu îți oferă suficientă libertate, iar tu vei realiza cât de importantă este aceasta pentru tine. 

Taur/Ascendent în Taur

 

Cu Jupiter în a doua casa, până la sfârșitul anului, aspectele financiare vor deveni foarte importante. Vor apărea noi surse de venit, noi oportunități financiare și metode inovatoare de a monetiza. Deși a doua casă se concentrează pe banii proveniți din munca proprie, este posibil să găsești un proiect sau să înveți ceva nou pe care să îl poți monetiza ulterior. Sau poate ai un talent pe care să îl valorifici. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Când oamenii aud că Jupiter intră în semnul lor, își imaginează că se vor îmbogăți, vor câștiga la loto, se vor căsători cu persoana ideală sau că vor avea o binecuvântare divină. Totuși, Jupiter are mai degrabă rolul de a te sprijini în momentele de criză, fiind în semnul tău. Astfel, dacă în a doua parte a anului te confrunți cu dificultăți legate de sănătate sau la locul de muncă, Jupiter va veni să te aline și să îți ușureze acele probleme. 

 

Vedeți continuarea pe Astrosens.ro:

https://www.astrosens.ro/previziuni-astrologice-a-doua-jumatate-a-anului-2024-pentru-fiecare-zodie-ascendent_10070.html

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel