Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, DC NEWS și DC MEDICAL, ce le așteaptă pe zodii în anul 2024.

Berbec

Berbecii pot să descopere că au multe talente pe care le pot monetiza. Pe lângă banii pe care îi fac la locul de muncă să mai descopere că sunt buni la broderie, la sculptură, pictură, ceva de genul și să poată să facă bani, pe lângă locul de muncă. Din a doua parte a anului, pentru Berbecii vor călători mai mult. Jupiter va intra în casa a treia și le aduce exapansiune, călătorii, educație. Le-aș recomanda ca, de pe 26 mai, când Jupiter în casa a treia, să nu stea locului, să fie precum un titirez, să se miște de colo în colo. Cu cât stau mai mult, de la finalul lunii mai, cu atât trece timpul pe lângă ei.  În anul 2024 vor trebui să se întâlnească cu viața, să permite vieții să existe, pentru că Saturn rămâne în casa a douăsprezecea și, oarecum, se joacă cu psihicul lor. Nu vor mai putea fi grăbiți, cum o fac de fiecare dată. Dacă ar fi să facem o tematică, în prima parte a anului este foarte important să aibă o educație financiară, una sănătoasă, iar din a doua parte a anului să călătorească, să meargă le evenimente și să cunoască și alți oameni. 

Taur

Veți citi că sunteți în continuare vedetele zodiacului. Așa este, cel puțin până pe 26 mai, când Jupiter vă tranzitează semnul. Atenție, pentru cî magnifica conjuncție Jupiter-Uranus, se petrece în semnul vostru, pe 21 aprilie și poate să aducă foarte multă instabilitate. Pentru unii poate să vină cu probleme de sănătate, care să vă aducă o trezire nemaipomenită, pentru unii poate să vină cu o schimbare a înfățișării, pentru unii poate să vină cu o demisie, pentru a fi liberi independenți. Pentru mulți poate să vină cu o plecare din țară, cu mutarea într-un alt loc. Bineînțeles, totul va fi șocant. Trebuie să înțeleagă că apropierea lui Jupiter de Uranus nu le aduce lucruri pe placul lor. Când vorbim de arhitipul Taurului, vorbim se siguranță, de stabilitate, de predictibilitate.  Nu vor pute să o mai aibă din anul 2024, așa cum și-ar fi dorit-o și vor trebui să inoveze ceva nou în viața lor. Din 26 mai,  Jupiter intră în casa a doua a banilor, ceea ce înseamnă că poate să vină cu venituri în plus. 

Gemeni

Mercur, care este guvernatorul lor, este retrogradat la începutul anului 2024 și este retrograd și la finalul anului 2024 și este retrograd în casa a șaptea a relațiilor. Am putea spune că pentru voi, anul 2024 este hotărâtor. Jupiter, care este guvernator de casa a șaptea, la voi face conjuncția cu Uranus, pe data de 21 aprilie. Mulți veți ieși din relații, pe neașteptate, mulți veți intra în relații, pe neașteptate. Vă atrag atenția asupra sănătății, până la finalul lunii mai, vă atrag atenția asupra problemelor, viciilor și asupra relațiilor toxice în care vă aflați. Aici mă refer la relațiile toxice și cu un coleg și cu un  partener de viață și cu părinții. De pe 26 mai, Jupiter intră în casa întâi, ceea ce înseamnă că vine cu oportunități, cu șanse și expansiune. Cei care nu vor dori să învețe lucruri noi, să călătorească, o să treacă tranzitul acesta pe lângă ei, imediat. Pentru cei care vor să învețe lucruri noi, Jupiter vine cu beneficii. Saturn rămâne în casa a zecea pe întreg anul, casa zecea a carierei. Astfel, poate să vină cu multă responsabilitate, dar careul cu Jupiter vă susține, pentru că vă scoate din postura de victimă. Una dntre tematicile anului 2024 este scoaterea din această postură. Este un an important din punct de vedere al statutului, adică puteți să duceți o relație la alt nivel sau puteți să schimbați poziția la locul de muncă. 

Rac

Racii trebuie să aibă în vedere trei variabile: viteza cu care fac lucrurile, timpul în care fac lucrurile și spațiul. Pentru ei, aceste trei variabile sunt foarte importante. În prima aparte a anului, Jupiter este în casa a unsprezecea, lângă Uranus, cunosc oameni, sunt sociabili, accesează alte anturaje, alte grupuri, li se pare că totul este minunat, chiar dacă această conjuncție care are loc în aprilie, s-ar putea să îi ducă într-un loc în care nu s-ar fi gândit niciodată. De pe data de 26 mai, Jupiter intră în casa a douăsprezecea și poate să aducă probleme de sănătate pentru cineva drag sau chiar pentru voi, s-ar putea să nu vă mai recunoașteți, să nu mai știți cine sunteți, să nu mai știți ce să faceți. Parcă nu mai aveți timp, resurse, parcă nu mai aveți nimic și, cumva, trebuie să vă reîncărcați bateriile. Racii sunt cei mai dornici să își mențină rădăcinile, familia, mediul cel mai apropiat, doar că mulți dintre Raci, în a doua jumătate a anului 2024, s-ar putea să ia o decizie radicală, precum mutatul din țară. La serviciu nu vă veți mai regăsi. simțiți că terminați proiectele într-un anumit timp, după revin. Sunteți într-o cursă contra-timp permanent, la serviciu. Anul 2024, pentru voi, nu va fi unul nemaipomenit, dar este unul de evoluție interioară. 

Leu

Leii au avut un an greu. Spun asta pentru că, între 23 iulie și 4 septembrie anul acesta, Venus a fost retrograd în semnul lor. Scăpați de Venus retrograd, scăpați de nebunia asta, dar vreau să vă spun un lucru, în anul 2024, Marte va retrograda în semnul vostru. După Venus urmează Marte dar retrogradează la final de an, începând cu 7 decembrie. Până atunci aveți voie să vă desfășurați. Să vorbim în primul rând de carieră, conjuncția Jupiter Uranus, de pe data de 21 aprilie se petrece în casa a 10 a  Pentru voi, poate să vină cu locul mult așteptat, pentru mulți dintre voi poate să vină cu inovație, adică până acuma să fi avut un loc de muncă într l-un anumit domeniu și acuma să vă gândiți  că asta cu inteligența artificială, că  asta cu serviciile de sociale,  cu tot ce înseamnă noutate digital Atenție, e un an foarte mult pentru reconvenție profesională și spun asta și pentru cei care simt că nu mai au șanse, pentru cei care simt că a trecut timpul, pentru cei care au impresia că ei nu pot să facă ce face generația asta. În 2024 aveți această șansă nemaipomenită de a o lua de la capăt dintr-un domeniu într-un alt domeniu și de a șoca oamenii, de a încerca diferit. Deci, iată, orice orice criză pe plan profesional, în primele luni, să știți că este o mare oportunitate, chiar dacă pe moment simțiți că vă fuge pământul de sub picioare, simțiți că e o dramă dramatică, deveniți Drama Queen, credeți-mă, undeva din a doua parte a anului vă veți trezi  și  o să ziceți Doamne, tot răul spre bine. Trebuie să învățați să nu mai fiți dependenți de alții, să nu mai așteptați validare, bani.

Fecioară

Saturn rămâne în continuare  în casa a 7 a și cei care ați avut tendințele astea de a vă face relații doar pe baza atracției, veți avea șoculețe. Cei care v-ați învățat lecția în 2023, Saturn vă ajută să construiți, poate să vă mutați împreună cu partenerul, poate să vă faceți o familie cu partenerul, poate plecați împreună cu partenerul, poate să faceți o afacere cu partenerul, dar atenție, nu vorbim de partenerii aceia ca în poveștile Disney. Vor fi unii poate cu diferența de vârstă, unii mai serioși, unii care știu ce vor de la viață și voi nu o să vă mai puteți să vă zvârcoliți ca până acuma. Deci, Saturn avantajează relațiile serioase și autentice, cele stabile, nu cele cu fluturașii din stomac. Mercur este retrograd și la începutul anului și la finalul anului, în același loc. Vă mutați, schimbați mediul înconjurător, în grădină, este un aspect bun, să știți. De pe 26 mai, Jupiter trece în casa a zecea și pentru mulți poate să vină cu oportunități, din punct de vedere profesional. 

Balanță

Anul 2023 nu a fost unul prea plăcut, pentru că Venus, guvernatoarea Balanței, a retrogradat. Din 2024, Jupiter intră în casa a noua, ceea ce înseamnă că trebuie să îți permiți să fii mai curajos, să fii mai încrezător și să evoluezi. În primul rând, poate să se înscrie la o altă școală, să citească alte cărți, să intre în alte grupuri. Cumva, trebuie să găsească mentori, să găsească oamnei de la care să învețe, să nu se considere buricul pământului, în 2024. În a doua partea a anului le-as recomanda să călătorească cât mai mult. Orice călătorie făcută începând cu 26 mai,  nu este doar de dragul de a vedea un zeu, de a merge la mare, ci tot timpul o să vină și cu lecții folositoare, cu o expansiune a orizonturilor. Cumva, în anul 2023, v-ați pus singur niște limite, dar din 2024 nu trebuie să vă mai puneți limite și căutați să le depășiți. Financiar, în prima parte a anului nu este foarte bună, pentru că Jupiter-Uranus se întâlnesc în casa a noua. Oricât de mult o să munciți sau vă chinuiți, veți avea impresia că nimeni nu vede, dar asta se întâmplă pentru că voi aveți un complex de inferioritate. 

Scorpion

Și Scorpionii vor avea un an destul de important. conjuncția Jupiter-Uranus, la ei se petrece în casa a șaptea a relațiilor. O să vă căsătoriți pe nepusă masă, apare cineva în viața voastră fără să vă așteptați,  divorțați, dar cert este că veți avea un an de neuitat, din punct de vedere al relațiilor. Cumva, tot ce s-a întâmplat din mai, anul acesta, la anu înflorește. Atenție, înflorirea poate să vină din mai multe puncte de vedere. Dacă sunteți într-o relație pe care ați început-o doar de dragul de a avea o relație, vine conjuncția și pune stop.  Trebuie să vă dați seama dacă vreți un copil, vă vindecați copilul interior. Trebuie să învățați că fericirea voastră nu depinde de alții, depinde numai de voi. trebuie să învățați să fiți deschiși. De pe 26 mai, Jupiter trece în casa a opta și va aduce foarte multe oportunități financiare, mai ales pentru cei care își doresc o afacere.

Segetător

Începeți anul 2024 cu Mercur retrograd în semnul vostru și terminați anul la fel. Asta înseamnă că va fi un an plin de ajustări, de multă muncă. Voi trebuie să vă găsiți un punct de echilibru, iar acest punct de echilibru este în familie. Vor fi foarte multe schimbări pe plan profesional și dacă voi nu aveți un loc pe care să-l numiți „acasă”, o să simțiți că o luați razna. Acceptați schimbările care se vor petrece pe plan profesional. Grijă mare la sănătate, în prima parte a anului, pentru că vă puteți trezi cu chestii la care nu v-ați fi așteptat niciodată. Mai mult decât atât, nu vă mai autodiagnosticați singuri căutând pe Google, mai bine mergeți la medic, fără să vă faceți voi scenarii. 

Capricorn

În prima parte a anului 2024, vă rog să vă gândiți la amor, la dragoste, la toată zona asta de pasiune. Jupiter rămâne în casa a cincea și se întâlnește cu Uranus, pe 21 aprilie. Pentru mulți poate să vină cu copii pe neașteptate, pentru unii poate să vină cu schimbări în viețile copiilor. Apar multe schimbări în noul an. Cei care nu au copii, își vor schimba gusturile.Până pe 26 mai trebuie să țineți minte că trebuie să vă bucurați și de viață, nu doar să  munciți, să vă ocupați de responsabilități. Voi trebuie să și iubiți, să vă și iubiți, să vă gândiți la o cină romantică, să îi faceți un cadou partenerului. Trebuie să reaprindeți pasiunea. 

Vărsător

Saturn, guvernatorul vostru, rămâne în casa a doua. Principala temă este educația financiară. Mulți veți fi nevoiți să trăiți cu mai puțin sau mulți vă veți confrunta cu unele cheltuieli de oameni mai mari. Saturn vă învață să fiți mai minimaliști. , să nu mai cumpărați toate prostiile, să nu mai aruncați banii în mod superficial, să stați acolo, în băncuța voastră. Cei care nu aveți un cont de economii, cei care nu v-ați gândit la pensie, este momentul să o faceți. O să vă mutați, plecați din țară, se schimbă ceva în familie, vă supărați cu o rudă, vă apropiați de o rudă . Veți avea partea de multe schimbări și ciudățenii. Vor fi multe ciudățenii pe plan familial și pe plan imobiliar. 

Pești

Saturn rămâne în semnul vostru, vă maturizează, vă provoacă, dar vă aduce și foarte multe lucruri durabile. Orice începeți în anul 2024 este de termen lung, serios, vă ajută. Puteți să începeți o familie, un loc de muncă, puteți să schimbați țara în care sunteți și Jupiter, guvernatorul vostru, va intra în casa a patra. Dacă vă doriți o casă, dacă vă doriți să vă schimbați medicul acesta imobiliar, aveți foarte multe oportunități. Anul 2024, pentru Pești, o să aibă foarte multe amintiri, dar unele vor fi nemaipomenite. 

Urmărește emisiunea integrală mai jos: 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel