Daniela Simulescu ne răspunde: Ce contează mai mult într-o astrogramă - Zodia, Luna sau Ascendentul?

Data publicării:
Daniela Simulescu, Astrolog DC News/ Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, Astrolog DC News/ Astrosens

În astrologie, zodia reprezintă doar o mică parte din caracteristicile care alcătuiesc personalitatea multifațetată a unui om. Atunci când un astrolog se uită pe o hartă natală identifică trei puncte principale: Soarele, Luna și Ascendentul. Astrologul Daniela Simulescu ne răspunde ce contează mai mult într-o astrogramă din punctul său de vedere.

Ce contează mai mult într-o astrogramă? Zodia, Luna sau Ascendentul? Ne răspunde și ne argumentează astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu:

„Am primit deseori această întrebare. Și încă de când am început studiul astrologiei, în 2008, am fost constant preocupată de un răspuns. Mai ales că, pe parcursul anilor, pe măsură ce descopeream tainele acestui domeniu, am căpătat o oarecare dezamăgire din cauza faptului că oamenii se judecau după zodie, majoritatea atâta știind sau refuzând să vadă importanța poziției Lunii la naștere, de exemplu. Fiecare astrolog are propria opinie, perspectivă. Așa că ți-o voi comunica și pe a mea. Când cunosc un om, fie în zona profesională fie în cea personală, nu sunt interesată în primă fază niciodată, dar niciodată, de zodia lui sau de ascendent. La început, vreau să știu unde era Luna în astrograma sa. Dacă aflu această informație, deja îi cunosc sufletul, nevoia interioară primară și modul în care simte. Consider că tot ce este inconștient este mult mai important decât partea vizibilă, cum ar fi ascendentul sau personalitatea, care este dată de poziția Soarelui/zodia. Ce te faci când găsești un nativ cu Soarele în Leu? Crezi imediat că este flamboiant, arogant, curajos, ambițios, vanitos, încrezător. Dar dacă are Luna în Pești, crezi că își mai manifestă trăsăturile zodiei la fel? Uită-te în jurul tău și fă o comparație între oamenii născuți în aceeași zodie. Nu, niciodată nu! Având o Lună în Pești, nativul respectiv va fi mai emotiv, empatic și nesigur. Deci vă invit să vedeți fiecare persoană ca pe un întreg sistem!”

Când vorbim despre Soare, putem spune că acesta este nucleul nostru, este partea noastră conștientă, partea cea mai simplă și totodată similară celor care se nasc în aceeași perioadă a anului. Oamenii născuți cu Soarele în Berbec au niște trăsături asemănătoare, dat fiind nucleul de la care pornesc.

În funcție de ora și locul nașterii tale afli unde este Ascendentul, mai exact care este zodia care se afla la orizontul estic în momentul nașterii tale. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel