Daniela Simulescu, mesaj pentru toate zodiile în Ajun. "Crăciunul despre asta este"

Data publicării:
Daniela Simulescu, facebook
Descriere foto: Daniela Simulescu, facebook

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a vorbit despre cum va fi ziua de Ajun și ce ar trebui să facem în aceste momente.

"Cu siguranță este un Crăciun diferit. Nu ne vom mai întâlni cu unul asemenea mult timp de acum încolo mult timp, din perspectiva mea. V-aș invita să vă iertați pe voi în primul și primul rând, după care să-i iertați și pe cei din jurul nostru. Să vă dați seama că nu avem control în viața asta. Nu putem controla lumea, putem doar să înțelegem, să tolerăm, să iertăm și să avem compasiune pentru apropiații noștri pentru că înainte de toate Crăciunul despre asta este, despre iubire, înțelegere, iertare, acceptare și bineînțeles este și despre bucuria nașterii. Până anul viitor avem nevoie de o naștere a unei noi lumi, de o naștere personală, a fiecăruia dintre noi.


Această zi nu este o zi cu aspecte marcante. Este o zi care pornește cu Conjuncția Luna - Marte în Berbec, este o zi care pornește furioasă, pe pripă, rapid agresiv. Se duce Luna spre Taur unde ne va primi mai mult în ziua de Crăciun și ne facem mâncăcioși, ne bucurăm de toate simțurile, Deci este o zi așa alternantă să zicem, dintr-o stare din asta să ne grăbim, să ne grăbim, după care spre seară să mai poposim, să ne mai odihnim.", a spus Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS.

 

Predicțiile pentru fiecare zodie în parte le puteți vedea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel