Daniela Gyorfi s-a vaccinat. Fotografia care a stârnit un val de reacții pe internet

Data publicării:

Daniela Gyorfi a fost curajoasă și s-a vaccinat anti-COVID. Vedeta a fost taxată dur din cauza unei fotografii. 

Recent, Daniela Gyorfi s-a vaccinat anti covid-19. Fotografia cu momentul în care s-a vaccinat a fost postată pe pagina de Instagram a vedetei. Fanii au observat un detaliu și au luat-o la rost pe artistă. 


"Trebuia să te țină cineva de mână?!", a scris o urmăritoare la fotografia în care Daniela Gyorfi este ținută de mână în timpul vaccinării. "Daaa", a fost răspunsul ferm al vedetei. "Păi mă vaccinai și eu, și nu mă ținu nimeni de mână, și nici poză nu am făcut", a continuat urmăritoarea. 

 


Daniela Gyorfi este foarte afectată din cauza pandemie de coronavirus. Vedeta a declarat că suferă de depresie din cauză că nu mai poate cânta. De mai bine de un an de zile, activitatea artiștilor a fost profund afectată, iar acectora le lipșește foarte mult scena.

 
"Cred că este artificial. Este aproape o certitudine. Să nu uităm că sunt și multe știri false. Eu am intrat în depresie și am depresie. Ca artist, nu pot să cânt. Îți dai seama, ce vrei, să te mint? Când mai vezi și știrile astea…", a declarat Daniela Gyorfi într-un interviu pentru Mădălin Ionescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel