Daniela Gyorfi, motivul pentru care nu doarme în același pat cu soțul ei: „Avem camere separate” Care este secretul căsniciei celor doi

Data publicării:

Daniela Gyorfi a dezvăluit motivul pentru care nu doarme în același pat cu soțul ei.

Daniela Gyorfi tăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani alături de George Tal. Cei doi formează o familie superbă și au împreună o fiică.  Cu toate astea, artista a dezvăluit că ea și soțul ei dorm în camere separate. 

Daniela Gyorfi, motivul pentru care nu doarme în același pat cu soțul ei

Daniela Gyorfi a fost invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, acolo unde a dezvăluit ce relație este între ea și partenerul său, dar și motivul pentru care au decis că este mai bine să doarmă în camere separate. Ei bine, artista susține că dormitul separat îi ajută să aplaneze conflictele decât să continue o discuție în contradictoriu.

„Noi avem camere separate, nu dormim amândoi (...) Nu ne ține cearta câteva zile, noi glumim. Secretul relației noastre este că facem haz și necaz. Într-adevăr, eu sunt cea care sunt ca o maimuțică. El, până la urmă, râde, dar și el dacă greșește, își cere scuze și eu dacă greșesc, îmi cer scuze. Ne luăm de la profesional, în privat mai rar. Eu sunt perfecționistă, eu sunt nemulțumită. Noi nu trebuie să ne culcăm niciodată certați și când, indiferent cine ce face, vine la mine în cameră și îmi spune „Noapte bună” (...) Dormim împreună mai mult decât separați”, a spus Daniela Gyorfi, la Xtra Night Show.

Ce la ce pornesc conflictele dintre cei doi

Vedeta recunoaște că cele mai multe conflicte dintre ea și iubitul ei pornesc de la orgoliu.  Totodată, artista consideră că nu există relația perfectă. 

„Atunci când ești tânăr, este orgoliul (...) Când ne certăm, câteodată tac eu, câteodată tac eu. Acum spunem că suntem bine, acum nu se știe. Eu nu cred în relațiile astea numai zen”, a mai spus artista, la Xtra Night Show.

Ce nu i-ar putea ierta vreodată Daniela Gyorfi lui George Tal

„Cu el am o relație de 17 ani, am pornit chiar pe 18 ani. Ce nu aș ierta? E clar, violența domestică, verbală și să fiu în situația în care nu mă pot baza pe el! În timp, relația noastră s-a sudat și suntem un cuplu normal, în care ne certăm, ne împacăm și trăim stări normale zi de zi. După atâția ani, zi de zi, trebuie să ajungi la un numitor comun și trebuie să înțelegi anumite lucruri, necesitați și nevoi ale partenerului.

Partenerul nu este bunul tău propriu! Este o ființă umană care are nevoi și dacă poți să înțelegi asta și ți-a demonstrat că în timp este alături de tine și trageți amândoi la o căruță… Asta este tot ceea ce contează! Restul, cu bune, cu rele, cu minusuri, cu plusuri, nici eu nu sunt perfectă, nici el nu este perfect. Chestia asta… că dacă m-ar înșela, astea sunt discutabile. Poți să spui că: Da! Mă despart de el!', dar de multe ori ai văzut cum spun multe… Vai! Poate să facă orice că eu îl iert!' După aceea a venit și cu copii acasă și tota lăsat-o. Dacă vrea să plece, un om pleacă! Nu fac nimic deosebit. Dacă ar face ceva, nu știu… Acum zic că poate nu l-aș ierta, dar poate… l-aș ierta. Nu știu... În momentul ăsta nu poți să spui despre un om că ești legat de el pe viață. Așa ar fi frumos să îmbătrânim împreună, dar niciodată nu se știe.”,  a mărturisit vedeta, potrivit  kfetele.ro . 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel