Daniela Gyorfi, momente de groază, după ce i s-a spart implantul mamar. Artista trebuie să-și schimbe urgent silicoanele: „S-a fisurat, se vede că a ieșit”

Data publicării:
Daniela Gyorfi, sursa instagram
Descriere foto: Daniela Gyorfi, sursa instagram

Daniela Gyorfi trece prin momente grele, după ce i s-a spart implantul mamar la unul dintre sâni. Vedeta își va schimba silicoanele pentru a treia oară.

Daniela Gyorfi trece printr-o perioadă delicată. Recent, artista a declarat că a avut parte de un șoc, după ce unul dintre implanturi s-a fisurat. Potrivit spuselor sale, durerile sunt extrem de mari, motiv pentru care va trebui să se opereze cât mai urgent.

„Nu știu, cred că n-am fost cuminte. Mi-a explodat... nu mi-a explodat. Mi s-a fisurat probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am stat și m-am gândit că totuși ultima dată am dat 4.500 de euro pe el și din 2000 am început să-mi fac.

Dacă-mi spunea că din 10 în 10 ani trebuie să mi le schimb, atunci mă mai gândeam. Dacă nu mi-a spus, m-am bucurat. Ultima dată același lucru mi-a zis: „nu o să mai ai probleme, o să fii foarte mulțumită”, a spus Daniela Gyorfi la Vorbește lumea, de pe PRO TV.

Artista a povestit și cum și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu unul dintre sâni. Mai exact, Daniela Gyrofi a început să simtă că e o problemă, după ce și-a pipăit bustul.

„Mi-am dat seama că m-am pipăit. Se simte. În ultimul timp mi s-a întâmplat chestia asta, nu pot să spun de la ce, pentru că nu car. E cam ciudat. I-am spus să mi le facă mai mici. Dacă aș da timpul înapoi, undeva la 70% nu mi-aș mai face. Mi-a trecut chestia asta să fiu ca plasticul. Acum mi se par mult mai sexy mai mici. Rețin apă de când am născut-o pe Maria. Am început să fac o celulită”, a spus artista.

Daniela Gyorfi a declarat că își va face intervenția după ce i se va administra și a doua doză de vaccin. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că îi este frică de anestezie, mai ales după ce mama ei a murit.

„Am vorbit cu doamna doctor când să-mi facă. Mâine îmi fac rapelul, apoi mai stau două săptămâni și după aceea îmi fac (n.r. - intervenția). I-am zis doctoriței că nu mi-e frică, problema e că atunci când mă vezi acolo, nu știu, recunosc că-mi este frică. Și eu sunt o tipă destul de puternică. Mi s-a întâmplat chestia asta după ce nu mai e mama, pentru că te gândești dacă ți se întâmplă. Mi-e frică de anestezie și plus că noi artiștii avem probleme cu corzile vocale. Trebuie protejate corzile vocale, că abia mi le-am refăcut. Aveam tot timpul o răgușeală. A trebuit să fac tratamente. Opt sau nouă ani au trecut de când mi-am făcut intervenția asta. După ce am născut-o pe Maria, atunci mi-a zis „ai născut, s-a deplasat, s-a întors proteza”. Nu am avut probleme. Acum mi-a spus că nu e recuperare, dar trebuie să fac această operație pentru că nu se mai poate și mă doare”, a continuat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel