Daniela Gyorfi, mărturisiri dureroase despre boala cu care se luptă: „Ce fac dacă rămân fără bani?”

Data publicării:
Daniela Gyorfi. Foto Instagram
Descriere foto: Daniela Gyorfi. Foto Instagram

Daniela Gyorfi a mărturisit că se luptă cu o boală grea, care a afectat-o și mai mult în timpul pandemiei. 


Daniela Gyorfi suferă de depresie și spune că perioada pandemiei a făcut-o să resimtă din plin tristețea, teama și îngrijorarea. 


„Pandemia ne-a afectat pe toți. Dar există o speranță. Numai uniți putem să trecem peste acest moment. Să nu credeți că nu am avut depresie, am depresie. Eu sunt artist, eu nu știu să fac altceva. Copilul meu a înțeles că trebuie să stea acasă. George este impresar. Am avut niște bani puși de-o parte. Am vrut să facem niște investiții. Eu simt lipsa spectacolelor, duc lipsa contactelor cu oamenii. Ce fac dacă rămân fără bani? Dar cred că anul acesta se va termina pandemia”, a declarat Daniela pentru „Star Matinal”, de la Antena Stars.


Nu vrea să se mărite


Deși trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani cu George Tal, Daniela Gyorfi spune că nu are niciun gând de măritiș. 

 

„Nu vreau să mă mărit. De ce să mă mărit? Suntem foarte bine așa. Maria poartă numele tatălui său. Am fost cerută dar nu vreau. Nu sufăr de chestia asta. Maria nu a întrebat de ce nu ne-am căsătorit, dar a zis că foarte bine că ne-am întâlnit, că altfel nu se năștea ea. Nu simt nevoia să mă căsătoresc. Un bărbat dacă te înșeală și pleacă o face oricum, nu ai ce să faci. Un act sau 10 copii nu te leagă de el. Eu îl iubesc pe George de 15 ani. De multe ori am vrut să ne despărțim, dar când iubești nu poți să pleci așa. Am și fost despărțiți vreo doi-trei ani dar după am decis să fim o familie”, a ma adăugat Daniela Gyorfi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel