Daniela Gyorfi, confesiuni emoționante despre mama sa: „Mama a fost o femeie bună, înțelegătoare, luptătoare, chiar dacă a fost paralizată.”

Data publicării:

Daniela Gyorgi a făcut dezvăluiri emoționante despre mama sa. 

Daniela Gyorfi este mereu plină de energie și veselă, dar puțini oameni știu ce se află în sufletul vedetei. Artista și-a pierdut ambii părinți, iar durerea este de nedescris. Mama artistei s-a stins pe patul de spital în urmă cu 10 ani de zile.  Mama artistei a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizată. Femeia avea doar 28 de ani și avea să înfrunte nu numai neputința fizică, dar și respingerea proprei mame. În urmă cu ceva timp, Daniela Gyorfi a dezvăluit că bunica a vrut să îi ducă mama la un azil, însă ea s-a împotrivit cu toată ființa și chiar și-a luat angajamentul să o îngrijească pe cea care i-a dat viață. Chiar dacă era doar un copil și ar fi trebuit să se joacă, vedeta și-a îngrijit mama și a stat mereu alături de ea. 

Daniela Gyorfi, confesiuni emoționante despre mama sa

Daniela Gyprfi recunoaște că decesul mamei sale a afectat-o foarte mult, motiv pentru care i-a albit și părul. Cu toate astea, artista are doar cuvinte de laudă la adresa celei care i-a dat viață. 

„De când a murit mama, eu sunt albă. Cred că 80%. Eu trebuie să mă vopsesc, să fac niște lucruri normale pentru o femeie, nu pentru o artistă, pentru o femeie care se respectă și clar are și niște posibilități. De trei ori mi-am făcut operații. Mai bine îmi luam o casă.(...) Mama a fost o femeie bună, înțelegătoare, luptătoare, chiar dacă a fost paralizată, chiar dacă a avut probleme. Nu am avut nevoie de compătimirea nimănui. Am avut o mamă...”, povestește Daniela Gyorfi,  în cadrul unui podcast realizat de Adrian Enache.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daniela Gyorfi (@danielagyorfi.official)

Daniela Gyorfi: „Nu cred că eu voi putea fi vreodată o mamă pentru Maria așa cum a fost mama mea pentru mine”

„Nu cred că eu voi putea fi vreodată o mamă pentru Maria așa cum a fost mama mea pentru mine. Eram foarte amărâtă cu mama mea și mă rugam să trăiască. Tatăl meu și-a refăcut viața, altă femeie, alt copil. Nu l-am judecat niciodată. Sunt în relații bune cu sora mea. Am avut o mamă care m-a susținut întotdeauna.

Îmi lipsește căldura ei și înțelegerea ei. Și când eram însărcinată, dormeam cu ea în pat și mă mângâia pe cap. Am avut protecția mamei mele așa cum era. Îmi vine să intru în groapa aia și o strâng în brațe. Am rămas cu o mare tristețe.”, a mai spus artista.

Daniela Gyorfi, vegheată de mama decedată în urmă cu 9 ani

”N-am visat-o niciodată concret, dar ceea ce pot să spun că e de câte ori am probleme personale am avut o rezolvare până la urmă. Cred că, nu neapărat că de undeva de acolo mă păzește, am preluat acea putere de a merge mai departe.

Atunci când mi se închide o ușă, peste o zi sau două simt că se rezolvă”, a declarat Daniela Gyorfi, în cadrul unei emisiuni TV.

Daniela Gyorfi: „Nu cred în viața de apoi”

Artista a mărturisit că nu și-a visat niciodată mama, motiv pentru care nu crede în viața de după moarte. Cu toate astea, Daniela Gyorfi este sigură că mama sa o veghează în permanență și este mereu alături de ea.

”Pentru că n-am visat-o niciodată, trebuie să spun, cu părere de rău, că nu cred în viața de apoi și cei care nu mai sunt, nu mai sunt, îi păstrăm doar în sufletul nostru. Din păcate, pe 26 aprilie era ziua ei, era Taur, și îți dai seama că sunt tristă, nu mi-a trecut și niciodată nu o să-mi treacă acest dor și lipsa ei”, a menționat manelista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel